Rares Bogdan candideaza pe lista PNL la europarlamentare: Vom crea un front comun si total anti-PSD. Ii voi reprezenta cu cinste pe romani

politica

Rares Bogdan, dezastru pentru PSD.

Jurnalistul Rares Bogdan a confirmat joi ca va candida la alegerile europarlamentare din partea PNL. Liberalii sunt la aceasta ora in sedinta si urmeaza sa anunte si ordinea candidatilor pe lista, dar de zile bune sursele politice declara ca Rares Bogdan va fi pe prima pozitie.

„Da, candidez. Am luat decizia acum o ora. Am stat de vorba cu familia. Am reusit in presa tot, Dumnezeu mi-a dat tot in presa, sper sa-mi dea si-n politica. S-a inchiat o etapa din viata mea, incepe alta”, a declarat pentru HotNews.ro, Rares Bogdan.

Nu se intelege din aceasta declaratie daca jurnalistul va renunta la emisiunea Jocuri de Putere pe care o realizeaza la Realitatea Tv. Intr-o declaratie anterioara Bogdan spunea ca ar putea gasi un sistem prin care sa faca emisiunea de la Bruxelles.

El a dat o declaratie pe larg si pentru G4Media.ro in care a spus ca intra in PNL, dar ca nu doreste sa preia sefia PNL Bucuresti.

„Am decis sa intru in arenena. Pericolul pentru Romania este mult prea mare. Intru in PNL, candidez la europarlamentare cap de lista. Vreau sa-i conving pe toti liberalii din tara si din diaspora, pe toti cei care cred in dreapta unita, pe toti cei care cred in presedintele Iohannis ca Partidul National Liberal se va bate pentru prima data in istoria sa post decembrista pentru a fi numarul 1 in seara zilei de 26  mai.

Le voi demonstra in urmatoarele 65 de zile daca merit sau nu sa aiba incredere in mine pentru mai mult decat un simplu membru de partid”, a spus Bogdan.

El a facut precizari si in legatura cu viitorul sau a Realitatea Tv si a zis ca urmeaza sa aiba o discutie cu Cozmin Gusa si conduceerea Realitate.

”Nu voi amesteca insa politica cu presa. Am facut tot ce mi-a stat in putinta din societatea civila si din presa pentru a bloca acapararea Romaniei de catre PSD si ALDE. Voi face acum tot ce-mi sta in putinta pentru a-i reprezenta cu cinste pe romani si pentru a crea un front comun si total anti-PSD. Cred intr-o unitate a opozitiei imediat dupa europarlamentare”, a mai spus Bogdan.

Pana acum, pe surse lista PNL la europarlamentare arata in felul urmator:

1. Rares Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Muresan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Valean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-presedinte PNL, fost presedinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falca, primar Arad
9. Cristian Busoi, europarlamentar
10. Marian Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Turcanu, europarlamentar.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: