Rares Bogdan, despre Serban Nicolae: „Berbec gras cu semnul electoral un sorici”. Ce l-a enervat pe realizatorul de la Realitatea TV

news

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan publica un text foarte dur la adresa senatorului PSD Serban Nicolae, pe care il catalogheaza „amiba vorbitoare” si „berbec gras”.

Rares Bogdan s-a enervat dupa ce Serban Nicolae a declarat ca „domnisoarele cu barba” ar trebui sa protesteze pentru ca si ?Mantuitorul s-a nascut noaptea”.

„Despre un nou star pe panoplia nesimtirii. O amiba vorbitoare cu semnul electoral un sorici pretinde ca apara democratia. Berbecul gras a luat protestele, strigatul de disperare al unui organism colectiv cu anticorpi puternici impotriva principilor democratiei reprezentative si a amputarii statului de drept, si le-a facut argument pentru o paralela criminala: „noaptea ca hotii” nu e chiar asa naspa, caci si Iisus a Inviat noaptea – sugereaza acest artist de Neurovision, acest Kylie Milogue al lui Moustache de la Turnu. Magurele.

La prima strigare mi s-a strans carnea pe mine. Pe urma am spus „Doamne, iart-o!” (o amiba, doua amibe – feminin) si mi-am propus sa trec cu vederea. Dar m-as fi contrazis. Adevarul trebuie spus, e obligatoriu sa lupti pentru el, altfel nu suntem decat candidati pentru imnul fratiei criminale: voulez-vous couchez avec trois – Dragnea-Tariceanu-Basescu. Plus clica de slujnicuti, niste „gruppies” politici care canta fals dar se cred Pavarotti, desi interpreteaza in comisiile juridice Nessun Dorma la tambal dezacordat.

Intr-un inventar al nesimtirii care incepe cu 1989 si se termina in zilele noastre avem, deci, un new entry halucinant, direct pe locul intai. Avocatelul bogat dar locatar peste 20 de ani intr-o casuta RAPPS primita de la unchiul Ilici, caci s-a orientat bine, a batut celelalte sfidari monumentale ale sezonului: asemuirea condamnatilor pentru coruptie de azi cu detinutii politici, cu Maniu, MIHALACHE si ai lor, si asemuirea protestelor impotriva OUG 13 cu o mineriada.

Imi amintesc ca in campanie Moustache, stapanul chiftelelor pe care degraba le inghite amiba, sustinea familia crestina. Are you sure? Personajul principal al povestii, Iisus Hristos, le-a spus unora ca voi, mai draga, asa: “Nu este, oare, scris – Casa Mea, casa de rugaciune se va chema, pentru toate neamurile? Voi insa ati facut din ea pestera de talhari!” (Marcu 11, 15-17)Sa va fie rusine! Sa va ierte Dumnezeu!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: