Rares Bogdan, dezvaluire bomba. De ce Viorica Dancila comite gafe atat de des: „Mi-au soptit surse din guvern”

politica

Rares Bogdan a anuntat, miercuri, la Realitatea TV, ca una dintre cauzele pentru ca premierul Viorica Dancila comite gafe atat de des este pentru ca ar avea o casca in ureche, unde i se soptesc raspunsurile. „Doamna pur si simplu nu stapaneste limba romana sau creierul nu functioneaza”, a mai spus Bogdan.

„Doamna Dancila ne-a dat noi motive sa nu ne indoim de inteligenta sa. Doamna pur si simplu nu stapaneste limba romana sau creierul nu functioneaza. Ce imbecili i-a putut sa0i scrie asa ceva? Surse din Guvern mi-au soptit ca are in ureche o casca de culoarea pielii in care i se sopteste ce sa spuna. De aceea incurca Balcanii cu balconul.

A facut o gafa impardonabila, ar trebui sa mearga sa viziteze Muzeul Holocaustului”, a spus realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”.

De asemenea, Rares Bogdan l-a catalogat drept „dobitoc” pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

„Tudorel Toader ma enerveaza mai rau decat Codrin Stefanescu, Nicolicea, Serban Nicolae si Liviu Dragnea la un loc”, a comentat Rares Bogdan declaratiile de la Bruxelles ale lui Tudorel Toader.

Dancila a comis, miercuri, o noua gafa la Bruxelles, stalcind cuvantul „negationism”. Mai mult, a spus ca va combate Holocaustul. Premierul Viorica Dancila a vorbit miercuri despre un eveniment pe care il va organiza Guvernul, la Bucuresti, pentru „sprijinirea combaterii negationalismului si a Holocaustului”.

„In luna martie 2019, vom organiza un eveniment care isi propune sa contribuie la sprijinirea combaterii negationalismului si a Holocaustului, prin reuniunea la Bucuresti a reprezentantilor celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa si nu numai, in domeniul istoriei Holocaustului”, a declarat Viorica Dancila, la Bruxelles, cu ocazia la ceremoniei oficiale dedicata Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Cuvantul „neagationalism” nu exista in limba romana, iar „Holocaust” reprezinta un termen folosit pentru a descrie uciderea a peste sase milioane de evrei in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: