Rares Bogdan, dezvaluire bomba: „Seful SIE, Mihai Razvan Ungureanu, slujea si ALTE state”

actualitate

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat din functia de sef al Serviciului de Informatii Externe (SIE). Rares Bogdan, realizator Jocuri de Putere la Realitatea TV, a comentat in direct demisia lui Mihai Razvan Ungureanu.

„E o normalitate demisia. E o veste normala, care trebuia sa se intample cu 3 luni in urma. Presedintele Romaniei i-a cerut cu 3 luni in urma demisia, informatia e pe surse. E logica, normala. MRU ramane un om inteligent, cu viitor in politica. Poate fi un excelent ambasador, poate fi un candidat al dreptei in diverse pozitii de senator, deputat. Din informatiile mele, MRU s-a grabit in anumite chestiuni. Trebuie sa te gandesti la statul roman, nu la alte state.

Domnul Razvan Ungureanu credea ca poate fi sef al SIE slujind si alte state. Ramane partea a doua. Ganditi-va ca viitorul sef al SIE va fi ales de Parlament. Sa nu uita’m ca MRU a trecut prin votul celor de la UNPR. Vine examenul Parlamentului pentru viitorul sef al SIE, propus de Presedintele Romaniei. Cred ca va face o alegere buna pentru aceasta tara. Noul sef al SIE sa fie loial Romaniei”, a comentat Rares Bogdan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: