Rares Bogdan, „dezvaluire din culisele PSD care va lasa masca”. O noua „editie incendiara” a emisiunii „Jocuri de putere”

news

Rares Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, anunta o noua „editie incendiara”, luni seara. El va prezenta noi dezvaluiri din culisele PSD.

„21 – Editie incendiara, cu cifrele pe masa, dar fara infractorii din jurul mesei. Dragnea primeste gratuit o lectie de economie
21 – DEZVALUIRI: Ce se ascunde in spatele prabusirii leului. De ce pune Dragnea tunul pe Isarescu
21 – Ce urmareste PSD prin cresterea ratelor la banci
21 – O galerie de experti mai presus de orice banuiala demonteaza laudele bugetare ale lui Dragnea
21 – Dovada ca pana si premierul e mai istet ca economistii lui Dragnea
21 – Din culisele PSD. O dezvaluire care va va lasa masca”, anunta Rares Bogdan pe Facebook.

Liviu Dragnea afirma, ca raspuns la o intrebare care i-a fost adresata pe Facebook, ca pana la sfarsitul anului 2020 va reusi sa creasca nivelul de trai din Romania pana la nivelul de 68-70% din cel al Uniunii Europene.

Intrebat de un utilizator de Facebook „cand o sa reusim sa stopam exportul de tineri din Romania”, Dragnea vine cu o noua promisiune fantasmagorica in legatura cu nivelul de trai: „Ne propunem ca pana la sfarsitul anului 2010 acesta sa ajunga pana la 68-70% (din media UE”.

Dragnea a sustinut, duminica, ca PIB-ul Romaniei a inregistrat in anul 2018 o crestere de 25% fata de 2016. Intr-o postare pe Facebook, duminica seara, Dragnea afirma ca „sunt cele mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei!”.

„Romania a incheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde in plus fata de anul 2016, reprezentand o crestere de 32%!! PIB-ul Romaniei a ajuns in 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei in plus fata de 2016, adica o crestere de 25%!! Sunt cele mai cresteri, in doi ani consecutivi, din istoria Romaniei! #indraznestesacrezi”, a scris Dragnea pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: