Rares Bogdan: „A furat si la vot. Este incredibil!”. Dragnea nu s-a putut abtine, hotie in cadrul CEX al PSD

politica

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan a prezentat o lista cu cei care au votat in cadrul CEX al PSD pentru ca Liviu Dragnea sa demisioneze. Numarul acestora este mai mare decat cel anuntat de Dragnea la finalul sedintei.

Rares Bogdan afirma ca au fost 11 voturi impotriva lui Dragnea. Seful PSD a anuntat la finalul sedintei ca opt lideri PSD din 65 au fost impotriva sa.

„Au votat impotriva Flausatului:
Firea -V/If
Neacsu -IL
Stanescu -Ot
Nassar -Sct.2
Dobra -Tm
Ciolacu -Bz
Tudose -Br
Negoita -Sct.3
Mocioalca -Cs
Tutuianu -Db
Sct. 1

Adica 11

Abtinere
Petrea – TSD

A furat si la vot. Este incredibil!”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Informatia a fost confirmata de Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a contrazis-o vineri pe Gabriela Firea, dupa sedinta Comitetului Executiv, spunand ca au fost 56 de voturi pentru sustinerea sa in sedinta CEx, 8 pentru demisie si o abtinere, nu 39 „pentru”, 10 „impotriva” si o abtinere, asa cum spunea primarul general.

„Am discutat si despre faptul, le-am cerut colegilor mei, ca saptamana viitoare sa suspendam toate alegerile in organizatii pana dupa referendumul din 7 octombrie. Doar o precizare aritmetica, totusi sunt inginer. Au fost 64 de membri cu drept de vot, 56 au votat pentru sustinerea continuarii mandatului de catre mine, 8 impotriva si o abtinere a domnului Gabriel Petrea”,a afirmat Dragnea, la finalul sedintei CExN al PSD de vineri.

Clarificarile presedintelui PSD au venit in contextul in care Gabriela Firea a declarat vineri ca s-a supus la vot doar un punct din scrisoarea nemultumitilor, iar votul a fost: 10 voturi ca Liviu Dragnea sa faca un pas lateral, 39 sa continue si o abtinere.

In prealabil, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca in sedinta Comitetului Executiv National PSD au fost prezenti 64 de membri, inregistrandu-se 8 voturi impotriva, 55 de voturi pentru si o abtinere.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: