Rares Bogdan i-a ciuruit pe liderii PSD si ALDE de la Focsani. Mesaje pentru „Codrin – cap de cauciuc” si „Tariceanu – 7 neveste”

politica

Rares Bogdan, candidatul locomotiva al PNL la alegerile europarlamentare, a avut duminica un discurs foarte dur la adresa liderilor PSD in cadrul unui mitng organizat la Focsani.

”PSD nu are capacitatea de a conduce Romania. Nu poti conduce Romania cu Carmen Dan care a gazat oameni pe 10 august, cu Codrin Stefanescu – cap de cauciuc, cu bolsevicul Nicolicea, cu Marian Oprisan. Romania va fi condusa de liberali.

Nu v-ati saturat ca de doi ani si jumatate sa vorbim despre drepturile infractorilor, de puscarii si despre cum au fost nedreptatiti toti liderii PSD? In democratie, hotii stau la puscarie. PSD a eliberat 14.300 de infractori dintre care 900 s-au intors inapoi. 600 dintre ei sunt violatori si pedofili. Dupa ce au modificat, in Parlament, Codul Penal si Codul de Procedura Penala, se pregatesc sa mai elibereze 4.500 de infractori. Vor sa transforme Romania intr-un Rai al infractorilor”, a spus Rares Bogdan la Focsani.

Rares Bogdan nu l-a uitat nici pe Calin Popescu Tariceanu.

„In afara de PSD mai este unul ajuns la a 7-a nevasta, dar care lupta pentru familia traditionala. E mai periculos decat celalalt. L-am vazut ca era preocupat recent nu sa puna in dezbatere publica nevoia de spitale, de autostrazi, de scoli, ci despre droguri, despre mari laboratoare in care sa intre el cu Dragnea sa se drogheze singuri. Noi nu vrem dezbateri pe pacanele si nici pe etnobotanice. Suntem popor crestin”, a spus Rares Bogdan.

Mitingul de promovare a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare a inceput, duminica, la Focsani, la ora 16.00. La eveniment participa presedintele PNL Ludovic Orban, secretarul general al PNL Robert Sighiartau, alaturi de candidati ai partidului la alegerile europarlamentare printre care Siegfried Muresan, Rares Bogdan si Violeta Alexandru.

Mai mult despre:


Comentarii: