Rares Bogdan i-a identificat pe cei vinovati de moartea lui Daniel Prodan: „Dupa inmormantare incepem razboiul. O sa va scuipe lumea pe strada”

sport

Realizatorul Realittea TV, Rares Bogdan, da vina pe  FRF si pe presedintele acestui for, Razvan Burleanu, de moartea lui Daniel Prodan. Elpromite declansarea unui adevarat razboi dupa slujba de inmormantare a regretatului fotbalist.

”Burleanule tu si nulitatile din Federatie l-ati omorat! Nu il vom uita niciodata si TE ASIGUR CA NU VA VOM UITA NICIODATA! Dupa Sfanta Slujba de Inmormantare INCEPEM RAZBOIUL!

(Dupa ce l-ati aruncat ca pe o masea stricata i-ati luat si banii din cont si a fost in imposibilitatea sa ii plateasca scoala fetei…. O sa va scuipe lumea pe strada! VA PROMIT la toti de acolo!,” a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a incetat din viata in urma unui infarct, miercuri seara, la varsta de 44 de ani. Prodan a jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucuresti, FC National si Messina. La echipa nationala, fostul fundas a jucat 54 de meciuri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: