Rares Bogdan, in gura lupului la Romania TV. Cum l-a pus la punct pe Ciutacu, care facea scandal ca PNL vrea sa „starpeasca pesedistii”

politica

Rares Bogdan a participat, miercuri seara, la emisiunea cunoscutului propagandist PSD Victor Ciutacu, realizator la Romania TV. Rares Bogdan a fost solicitat sa reactioneze la afirmatiile lui Robert Sighiartau, secretar general al PSD, care a vorbit despre „starpirea pesedistilor”.

„Cum adica sa starpiti pesedistii?”, si-a manifestat indignarea Victor Ciutacu inca de la debutul emisiunii sale.

Rares Bogdan i-a raspuns ca nu are motive sa fie nelinistit.

„Va rog sa-l invitati si o sa vedeti ca este un om foarte pasnic. Robert Sighiartau este un om foarte hotarat sa castige alegerile, sa scoata un scor foarte bun. Cu totii avem loc in aceasta tara”, a raspuns Rares Bogdan.

Liderii PNL au depus la BEC, miercuri, 1,4 milioane de semnaturi pentru sustinerea candidatilor partidului la alegerile europarlamentare.

Rares Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare, a sustinut ca va fi „cea mai grea batalie”.

„Vreau sa fac un apel sincer la toti cei care iubesc aceasta tara, care cred ca aceasta tara nu trebuie sa fie un rai al infractorilor sa voteze pe 26 mai. Vor urma doua luni extrem de dificile. Suntem pe front si ii rog pe toti simpatizantii, activistii si care ne-au acordat semnaturile sa fie alaturi de noi in aceasta batalie, poate cea mai dificila in ultimii 30 de ani. Vorbim despre a fi sau nu fi in Europa. Vorbim despre a fi sau a nu fi in parteneriat strategic cu SUA. PSD a depasit orice limita si ataca SUA cei care garanteaza securitatea in aceasta zona. Ii rog pe romani sa voteze si sa explice tuturor colegilor ce inseamna votul de le 26 mai”, a afirmat Bogdan.

„Romania va da semnalul, incepand din 26 mai, de la ora 21.00, ca dreapta se intoarce la putere. Pentru ca stanga in aceasta tara a pus-o in genunchi”, a mai spus Rares Bogdan.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: