Rares Bogdan, in hora pe manele cu George Simion si Oana Lovin la Romania TV de Revelion: „Asa ceva nu s-a mai pomenit” – Video

politica

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan este invitat de onoare in emisiunea de Revelion a postului Romania TV. El apare in emisiune alaturi de liderul AUR, George Simion, si de celebrele scandalagioaice Oana Lovin si Codruta Cerva.

„Liderul AUR George Simion, Rares Bogdan, Cozmin Gusa, Victor Ciutacu, Virgil Guran, fostul premier Petre Roman, Vali Vijelie, medicul Monica Pop, Oana Lovin, Codruta Cerva, dar si Amalia Belantoni alaturi de analisti, politicieni, jurnalisti si artisti cunoscuti, cu toti fac petrecere in noaptea dintre ani la Romania TV”, anunta Romania TV.

Emisunea este impanata de manele, invitat principal fiind Vali Vijelie.

Rares Bogdan apare in emisiune cantand alaturi de o prezentatoare RTV. „Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea!”, este una dintre melodiile care se vor auzi de Revelion la Romania TV

„Asa ceva nu s-a mai pomenit”, se afirma in clipul de promovare a emisiunii.

Romania TV este patronata de fugarul Sebastian Ghita si s-a remarcat prin numeroase campanii de manipulare si fake news in legatura pandemia si cu politicienii anti-PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: