Rares Bogdan: „Nu s-a pus problema retragerii medicului Cirstoiu. Nu s-a pus problema sustinerii lui Nicusor Dan”

politica

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat luni, inainte de sedinta coalitiei, despre o retragere a lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei, ca daca se deschide subiectul, il vor discuta dar nu s-a pus problema retragerii doctorului Cirstoiu, asa cum nu s-a pus problema sustinerii lui Nicusor Dan.

Prim-vicepresedintele PNL a declarat despre prestatia medicului Catalin Cirstoiu ca ”e foarte bun”. ”Nu a scazut deloc, ci a crescut”, a spus Rares Bogdan, citat de news.ro.

Intrebat daca PSD propune retragerea medicului, Rares Bodan a spus: ”Nu s-a pus problema retragerii medicului Cirstoiu. Nu s-a pus problema sustinerii lui Nicusor Dan”.

Despre sansele ca acesta sa fie retras din cursa pentru Capitala, Rares Bogdan a spus:”Daca suntem oameni seriosi, nu. Daca suntem oameni seriosi, il sustinem sa castige alegerile”.

Rares Bogdan a mai afirmat ca in coalitie se va discuta situatia de la Satu Mare si Mures. ”Daca se deschide subiectul, il vom discuta”, a mai spus liberalul, despre retragerea medicului Cirstoiu.

Despre discutii in interiorul PNL pentru sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, Rares Bogdan a spus ca actualul primar ”e o calamitate pentru Bucuresti”. ”Nu a discutat nimeni de la varful partidului”, a sustinut Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: