Rares Bogdan, numarul 1 la infumurare: „Daca nu eram eu, Florin Citu nu era presedinte al PNL/ Urmatorii ani ma voi concentra enorm pe proiectele mele internationale de la Bruxelles”

politica

Europarlamentarul Rares Bogdan a declarat, duminica seara, ca fara sprijinul lui, Florin Citu nu ar mai fi ajuns presedinte al PNL. Bogdan s-a mai laudat si cu faptul ca are in derulare „proiecte internationale” la Bruxelles.

„Eu le-am spus tuturor – daca eu, Emil Boc si Gheorghe Flutur ne punem langa un candidat, acela va castiga. Daca nu ma puneam eu, cu Emil Boc si cu Gheorghe Flutur langa Florin Citu, nu castiga niciodata. Daca ne puneam langa Ludovic Orban, azi era presedintele partidului”, a sustinut Rares Bogdan la B1 TV.

Bogdan a precizat ca l-a sustinut pe Citu pentru ca „a performat ca ministru al Finantelor”.

„Era premierul Romaniei, este un om care a performat ca ministru al Finantelor. E omul pe care Partidul National Liberal, noi, echipa din jurul sau, l-am ales sa fie candidat si presedinte al partidului. Eu sunt prim-vicepresedinte, consider ca este o pozitie absolut onoranta si suficienta pentru mine”, a precizat Rares Bogdan.

„Urmatorii doi ani de zile ma voi concentra enorm, pe de o parte, pentru a sprijini guvernarea, dar pe de alta parte pe proiectele mele internationale si pe proiectele mele de la Bruxelles, plus pentru a aduce un spor de amprenta conservatoare in politica liberala”, a mai spus Rares Bogdan.

Mai mult despre:

Comentarii: