Rares Bogdan, primele atacuri violente din partea Puterii PSD-ALDE. Norica Nicolai nu-si poate controla nervii si limbajul

politica

Europarlamentarul Norica Nicolai, prima pe lista ALDE pentru europarlamentare, il ataca violent pe Rares Bogdan, dupa ce acesta a fost ales sa ocupe prima pozitie pe lista PNL.

„Domnul Blaga are niste merita organizatorice incontestabile. Mi se pare ca in PNL erau suficienti liberali care meritau sa fie pe acest loc. (…) Eu am fost data afara pentru ca m-am opus fuziunii cu PDL. (…) Talentul de slugoi nu inlocuieste caracterul unui politician”, a declarat, vineri, Norica Nicolai.

Rares Bogdan a precizat, joi, ca a luat decizia de a se alatura PNL la propunerea presedintelui partidului, Ludovic Orban, si a unei discutii cu sotia fostului presedinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus.

El a afirmat ca nu va ataca formatiunile din Opozitie. „Ei sunt colegii si prietenii nostri si alaturi de ei trebuie sa facem un front comun dupa alegerile europarlamentare pentru a asigura o coalitie majoritara care sa-l duca fara probleme pe Klaus Iohannis la al doilea mandat prezidential inca din primul tur, sa castige alegerile locale in toate marile orase din Romania, in comune, in orasele si sa castige cu o larga majoritate alegerile parlamentare”, a spus Bogdan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: