Rares Bogdan, reactie furibunda dupa discursul lui Dragnea: „Frica de puscarie i-a luat mintile. Mai este sanatos la cap?”

news

Reactie dura a realizatorului TV Rares Bogdan dupa ce seful PSD, Liviu Dragnea, a solicitat in cadrul Consiliului National al PSD ca guvernul ca emita o ordonanta de amnistie si gratiere.

„Cum si de ce s-a ajuns aici? Risca Romania sa devina o ‘noua Turcie condusa de un autocrat/dictator’? Mai este sanatos la cap Liviu Dragnea, sau frica de puscarie i-a luat mintile? Mai pot fi opriti Dragnea si Tariceanu!?

Pe cine reprezinta cei doi? Cei putin peste 2 milioane de romani ce i-ar vota, impreuna, daca ar fi Alegeri maine sunt cu totul deacord cu ei? Ceilalti 15 milioane de romani cu drept de vot mai conteaza? Spre ce se indreapta Romania? Li se va permite lui Dragnea si baronilor rosii umar la umar cu Tariceanu si gasca, sprijniti de pe margine de UDMR, sa scoata Romania din Europa? Noi, doar NOI ii mai putem opri”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a cerut, duminica, ordonanta de amnistie si gratiere, afirmand ca nu se teme sa vorbeasca despre acest subiect, desi aceste cuvinte parca ar fi o blasfemie in Romania. ”Nu mai ezitati. Nu stiu cand, nu stiu cum, dar PSD-ALDE are si aceasta obligatie”, a spus Dragnea, in sedinta de duminica a Consiliului National al PSD.

In discursul rostit in sedinta Consiliului National al PSD de duminica, Liviu Dragnea a abordat chestiunea amnistiei si gratierii.

”De ce cuvintele amnistie sau gratiere reprezinta blasfemie? (…) Eu nu ma tem sa pronunt aceste cuvinte”, a spus Dragnea.

El a afirmat ca acestea sunt ”obligatia” guvernarii PSD-ALDE.

”Daca cineva gaseste alte instrumente, alte masuri legislative, orice alt tip de actiune care sa rezolve in totalitate, sa repare toate nereptatile care s-au intamplat in Rmania, toate abuzurle din Justisie, altfel decat prin amnistie sau gratiere, va avea sustinerea partidului. Daca nu, nu mai exzitati. Nu stiu cand, nu stiu cum, dar PSD-ALDE are si aceasta obligatie sa repare nedreptatile”, a spus liderul PSD.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: