Rares Bogdan, reactie dura fata de executarea postului Realitatea TV. PSD controleaza acum 100% televiziunile de stiri

politica

Rares Bogdan, fost realizator la Realitatea TV, se declara extrem de revoltat de decizia Curtii de Apel de a respinge planul de reorganizare a Realitatea Media, firma care detine postul de televiziune. Gusa a anuntat, luni seara, ca Realitatea TV este oficial in faliment. Consiliul National al Audiovizualului ar putea dispune retragerea licentei.

„Nu vreau sa cred. Sunt 7 ani de viata pentru mine. Eu am sperat pana in ultima clipa ca e o gluma de 1 aprilie. (…) Mi se pare groaznic. Inainte de campania electorala, este o lovitura groaznica. Inseamna ca vom asista pentru prima data in istoria alegerilor din Romania la momentul in care toata presa va juca intr-o singura directie. Realitatea TV a fost alternativa. Are publicul ei, a insemnat altceva. E o mizerie de nedescris si o mare, mare lovitura data presei”, a declarat Rares Bogdan la Madalin Ionescu Show.

Bogdan a spus ca postul detine o alta licenta, „Realitatea Plus”, cu ajutorul careia ar putea emite in continuare.

Cozmin Gusa a declarat, luni seara, la Realitatea TV ca in spatele deciziei judecatorilor se afla Liviu Dragnea si Florian Coldea.

„Domnul Dragnea si cei din statul paralel, respectiv Coldea, si-au vazut visul cu ochii. Au reusit, inaintea campaniei electorale, in ceasta seara, sa obtina o decizie la cererea ANAF-ului, definitva si irevocabila, de intrare in faliment a Realitatii Media. Adica ceea ce ni s-a tot promis in guvernarea Dragnea si in guvernarea Ponta, practic acum aparatul din jurul lui Dragnea, care il include si pe Coldea, a reusit sa obtina aceasta decizie in instanta, care este neasteptata pentru noi.

Noi am obtinut un plan de organizare aprobat, in care trebuia sa platim datoriile debitorilor. Toate cifrele noastre erau in regula. Venind acest sir de campanii electorale, Dragnea si ai sai nu au nevoie de Realitatea TV. Realitatea TV a ramas singura televiziune independenta, dupa ce si Digi24 a ingenuncheat. B1TV merge dupa dictare. Antena 3 si RTV sa nu mai comentam. Nu era nevoie de Realitatea TV in campania electorala si, in conditiile in care statul roman este atat de slab au existat o suma de excese in ultima perioada, pe o parte a am reusit sa le dejucam.

Presiunea politica a fost prea mare. In ultimele trei saptamani ni s-au blocat conturile de mai multe ori pentru a nu putea plati nici utilitatile, nici salarii. S-a incercat preluarea ilegala a brand-ului Realitatea de la OSIM.

Acum trei saptamani era sa pierdem sediul, desi chiria era platita la zi. Pentru ca am reusit sa rezistam, azi a venit aceasta lovitura de baros. Aveam un plan de reorganizare. Avem o alta licenta de satelit, care este Realitatea PLUS”, a declarat Gusa.

Mai mult despre: ,


Comentarii: