politica

Rares Bogdan se scuza pentru alianta cu PSD: „Te-a pus mama cu tata sa te insori, dar asta nu inseamna ca esti indragostit”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, a incercat sa justifice, duminica, in judetul Braila, alianta cu PSD. ”Uneori exista casatorii de convenienta, nu spun de interes, in care iti respecti partenerul, ca te-a pus mama cu tata sa te insori, dar asta nu inseamna ca esti indragostit. Nu va ganditi cumva ca suntem indragostiti cu cei care au condus judetul asta mult timp, nici intr-un caz. Dar in acelasi timp stiu ceva, ca azi noapte Kievul a fost bombardat, ca se pregateste cea mai mare ofensiva spre Nikolaiev si Odesa”, a adaugat el.

”Sunt convins ca multi dintre dumneavoastra, inainte de a ma cunoaste din alocutiunile despre Romania si ce inseamna sa fii roman cu capul sus, nu cu capul plecat in Europa, tinute la Strasbourg si Bruxelles, despre nedreptatea Schengen si despre altele, m-ati vazut la o emisiune devenita celebra, Jocuri de putere. Va asigur ca nu mi-am schimbat nici gandirea si nici abordarea cu nimic fata de ceea ce a fost atunci.

Numai ca Putin si Rusia iubeste prea mult Testamentul lui Petru cel Mare si vrea sa se apropie prea mult de gurile Dunarii, de Odesa si implicit de Romania. Ceea ce ne-a facut sa gandim usor diferit tocmai pentru interesul national al Romaniei”, a declarat Rares Bogdan, citat de news.ro.

Liberalul a adaugat ca primarilor liberali din Braila le este mai greu decat altor primari din tara.

”Vreau sa multumesc primarilor liberali din Braila pentru ca stiu ca aici sunteti pe front, stiu ca sa fii primar aici, liberal, este complet diferit si mult mai greu decat la Cluj, Bihor, Maramures, Alba sau Arad si tocmai de asta meritati tot respectul nostru, tot ajutorul si ma bucur ca nu v-ati lasat sedusi”, a spus Rares Bogdan.

Prim-vicepresedintele PNL s-a intrebat de ce unele judete din Romania sunt mai dezvoltate decat altele si tot el a gasit raspunsul: nu au administratie liberala.

”(…) M-am intrebat ce Dumnezeu a dat avantaj Brasovului sau Ilfovului, sau Clujului sau Albei Iulia, sau Sucevei, sau Iasiului, sau Constantei, Aradului, ce au aceste judete in plus? Va spun eu ce au, oamenii sunt la fel, romanii sunt la fel si sunt minunati, sunt credinciosi, sunt patrioti, sunt priceputi si harnici. Toate aceste judete enumerate de mine au in plus un singur lucru: administratii liberale, alesi liberali. 60-70-80 la suta din primari, liberali, presedinti de consilii judetene liberali”, a declarat Rares Bogdan.

De asemenea, Rares Bogdan a explicat ca a fost nevoie de o ”casatorie de convenienta” intre PSD si PNL deoarece razboiul lui Putin este foarte aproape.

”Va rog sa ma intelegeti si pe mine si pe ceilalti, uneori exista casatorii de convenienta, nu spun de interes, in care iti respecti partenerul, ca te-a pus mama cu tata sa te insori, dar asta nu inseamna ca esti indragostit. Nu va ganditi cumva ca suntem indragostiti cu cei care au condus judetul asta mult timp, nici intr-un caz. Dar in acelasi timp stiu ceva, ca azi noapte Kievul a fost bombardat, ca se pregateste cea mai mare ofensiva spre Nikolaiev si Odesa, mai stiu ca am vazut declaratiile si le vad, ale lui Medvedev si Putin legate de gurile Dunarii si Testamentul lui Petru cel Mare si mai stiu o chestiune, ca daca cade Nikolaiev si Odesa si daca Rusia se apropie de Rieni, de Izmail si atat de aproape de Braila si de Galati si de Tulcea, Romania este intr-un real pericol. Iar Moldova este sub un pericol total”, a mai spus Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Merkel a ascuns cancelariilor europene faptul ca Putin avea in plan sa santajeze UE cu gazele naturale – Handelsblatt

Criza pretului gazelor a prins Germania cu garda jos. Chiar inainte de atacul rusesc asupra…

48 de secunde ago

Simion a chemat ambulanta la Parchetul General. A sunat la 112 in timp ce era live pe Facebook

Presedintele AUR, George Simion, a chemat vineri ambulanta la sediul Parchetului General. Cu doua zile…

28 de minute ago

PSD lanseaza inca un sondaj, in ultima zi de campanie: Gabriela Firea castiga. Au folosit inteligenta artificiala

Un sondaj realizat de Epsilon Poll la comanda PSD, dat publicitatii vineri, in ultima zi…

2 ore ago

Procuror din Iasi trimis in judecata pentru viol. El a abuzat in repetate randuri de o minora, amenintand-o cu moartea. Sefii lui au incercat sa il faca scapat

Daniel Bosanceanu, procuror la Parchetul Judecatoriei Raducaneni, a fost trimis in judecata pentru viol de…

5 ore ago