Rares Bogdan: „Sotia mea este fiica de multimilionari. Eu vreau sa fiu bogat si cinstit, nu exista sarac si cinstit”

politica

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a sustinut intr-un interviu acordat lui Codin Maticiuc ca este un mare iubitor de arta, el colectionand tablouri si icoane, dar si ceasuri scumpe. El a precizat ca sotia sa este „fiica de multimilionari”.

„Acest ceas l-am primit de la sotia mea acum 7-8 ani. Sotia mea, trebuie sa intelegeti, ca este fiica de multimilionari. Am o sotie foarte sportiva si foarte bogata. Si frumoasa, ce iti trebuie mai mult?”, a spus Rares Bogdan.

„Sarac si cinstit, nu exista asa ceva. Trebuie sa fie bogat si cinstit sau bogat si mecenat. Aia este ideea pe care trebuie sa mergem. Eu am spus atunci cand am intrat in politica, am socat in unele emisiuni. Pentru ca am spus, domne, eu nu sunt sarac! Eu sunt destul de bogat, Dumnezeu mi-a dat destul de mult! Eu vreau sa fiu bogat si cinstit, vreau sa fiu un politician care sa intru bogat…si am intrat bogat in politica, nu vreau sa ies bogat din politica. Bogatia nu consta numai in finante bogatia consta si in bagajul educational si cultural”, a mai sustinut prim-vicepresedintele PNL.

El i-a mai spus lui Maticiuc, care a publicat recent o carte despre viata interlopului Sile Camataru, ca romanii nu citesc: „Mare parte din clasa politica din Romania are o problema cu cititul cartilor. Nu te poti opri la Trei iezi cucuieti”.

Rares Bogdan este casatorit cu Florina Bogdan, jurista si fosta stewardesa. Ea este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, patronul ‘Vitacom’, una dintre cele mai mari companii din domeniul produselor si accesoriilor electronice.

Mai mult despre:

Comentarii: