politica

Rares Bogdan sustine ca l-a avertizat pe Citu: „Nu vreau sa fiu papagal de serviciu, deciziile le luam impreuna”

Europarlamentarul Rares Bogdan afirma ca i-a pus premierului Florin Citu mai multe conditii atunci cand i-a acordat sustinerea sa pentru functia de presedinte al partidului, una dintre acestea fiind pastrarea functiilor detinute de membrii PNL, indiferent daca sunt in echipa care castiga sau nu, iar alta fiind aceea ca deciziile sa fie luate impreuna. „Zic, fii atent aici: nu cumva sa cazi in pacatul de a lua deciziile singur, ca voi fi primul cu care vei intra in conflict direct. Deciziile le iei impreuna cu noi. Eu nu vreau sa fiu spectator, nu vreau sa fiu papagal de serviciu, sa aflu de la televizor decizii, vreau sa le luam impreuna”, sustine Rares Bogdan ca i-a spus premierului atunci cand i-a promis sustinerea sa.

Rares Bogdan a afirmat duminica, la conferinta de alegeri a PNL Maramures, ca i-a pus lui Florin Citu cateva conditii pentru a-l sustine in cursa interna pentru presedintia PNL, printre acestea numarandu-se aceea ca deciziile sa fie luate impreuna.

„Atunci cand a venit Florin si a zis «Rares, intri in echipa mea pentru a merge» zic: «Fii atent Florine, fii atent, nene, aici! Eu intru, ma bat pentru tine ma bat pentru Partidul National Liberal. Dar pe 26, dimineata, vreau ca toti sa facem hora mare si sa ne imbratisam, chiar daca supararile vor fi, sa treaca peste noapte, pentru ca acest partid nu are dusmani in interior, nici macar adversari, ci ei sunt in alta parte si avem nevoie de unitate, asta e o conditie a mea.

Doi: dupa, orice s-a intampla, nimeni nu pleaca din functie. Trebuie sa avem grija de oamenii care au avut un rol important pentru PNL, trebuie sa avem grija de cei care vin. Razboaiele inceteaza pe data de 25 noaptea.

Zic: si pana atunci vin cu toata energia mea, cu priceperea, cu experienta, cu darul meu dat de Bunul Dumnezeu de a comunica, pentru a te sprijini si spun de ce. Zic fii atent aici: nu cumva sa cazi in pacatul de a lua deciziile singur, ca voi fi primul cu care vei intra in conflict direct. Deciziile le iei impreuna cu noi. Eu nu vreau sa fiu spectator, nu vreau sa fiu papagal de serviciu, sa aflu de la televizor decizii, vreau sa le luam impreuna”, a afirmat Rares Bogdan duminica, in discursul tinut la conferinta de alegeri a PNL Maramures, citat de news.ro.

Eurodeputatul liberal considera ca Romania „are nevoie de un om care stie negocia cu Bruxelles-ul”, subliniind ca primul ministru are nevoie si de „forta politica” pentru a „coordona actiunile de reforma”.

„Nimeni nu da pe nimeni la o parte, sunt pasi in lateral, e ca la dans”, a mai spus Rares Bogdan.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: rares bogdan

Recent Posts

Joe Biden crede ca incetarea focului in Gaza ar fi posibila „si maine”, daca Hamas ar elibera ostaticii

Dupa ce a evitat subiectul la strangerile anterioare de fonduri, presedintele SUA, Joe Biden, a…

13 minute ago

Au inceput incendiile in Canada. Anunt de evacuare emis pentru marele oras petrolier Fort McMurray

O alerta de evacuare a fost emisa pentru Fort McMurray, provincia canadiana Alberta, in timp…

28 de minute ago

Miting urias in Tbilisi, Georgia: „Nu vrem sa ne intoarcem in Uniunea Sovietica” – Video

Zeci de mii de georgieni au marsaluit sambata prin capitala Georgiei, Tbilisi, la 11 mai,…

8 ore ago

Aurora boreala va putea fi vazuta pana duminica si in Romania. Care este cauza acestui fenomen

Cerul noptii a fost luminat vineri noapte de aurora boreala in locuri in care aurorele…

16 ore ago

Tragedie in muntii Rodnei. O turista, cautata de salvamontisti, a fost gasita moarta

Potrivit reprezentantilor Salvamont, salvatori din judetul Bistrita Nasaud au intervenit, sambata, pentru recuperarea unei femei…

16 ore ago