Rares Bogdan, UMILIT in ultimul hal de un apropiat al lui Victor Ponta

politica

Realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan a fost umilit si injurat in ultimul hal de fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta, Mirel Palada.

Palada a povestit pe Facebook ca s-a enervat pentru ca Rares Bogdan a indraznit sa-i ceara detalii despre un sondaj, in conditiile in care el a fost tinta unor emisiuni la Realitatea TV.

“Suna telefonul. Eram intre doua isterii lucrative, caci azi am avut o zi cumplita. Rontaiam ceva si ma grabeam sa trec de la Punctul Isteric A la Punctul Isteric B.

Ma uit cine suna. “Rares Bogdan”. Whaaat? O fi vreo greseala. Si-o fi schimbat numarul. M-o suna sa ma intrebe daca sa candideze la presedintia TVR, de unde sa faca rost de bani de Eurovision sau pur si simplu sa ma intrebe ce-mi mai face spatele, gitul, ca tot a facut o serie de emisiuni puternic retorice pe tema asta.

Raspund. Chiar el, dom’le. Chiar el. Dumnezeule mare si perplex!

“Draga Mirel, c-o fi, c-o pati, ca ai dat un sondaj, ca detalii, ca perioada, ca uite eu chiar acum am aterizat pe aeroport la si vroiam sa te intreb ca…”

Whaaaat? domnurares, onorat ticalos, whaaaat? Ai curajul indraznelii nesimtirii sa vorbesti cu mine dupa tot ce-ai zis despre soarta ticalosului de Palada, care face, care drege??? Cu vocea asta mieroasa, politicoasa, de prieten cu pinguinii?

Trag adinc aer in piept. Dintr-o data-n jurul meu, natura se facu neagra cu cerculete rosii.

Am reusit performanta sa nu-l injur. Nu stiu cum, dar mi-a reusit. Doar i-am amintit, cu subiect si predicat, ce ticalos a fost. Cite timpenii absolute abominabile a reusit sa latre in emisiuni despre mine.

A dat-o cotita, cu voce la fel de mieroasa. C-o fi fost. C-o fi patit. Ca de fapt oi fi spus eu ceva, iar el avea datoria de jurnalist sa. Ca probabil avea legatura atunci cu Victor. Ca.

Da, da. Avea datoria de jurnalist sa. Da da. Avea legatura cu Victor.

Ii frig o injuratura in gind, ii mai reamintesc ce a facut si-i trintesc telefonul in nas.

Incet, incet, negrul cu rosu din jurul meu pierde din contrast. Bag nasul inapoi in strachina. Simteam cum imi sta pur si simplu mincarea in git de nervi. Futu-ti…

Piu! SMS. “Scuze, cred ca mi s-a intrerupt mie convorbirea telefonica. Pofta buna si scuze pentru deranj!”

Iar mi se face negru cu picatele rosii in jurul ochilor. Iar imi sta mincarea in git. domnurares. domnurares. domnurares domnurares domnurares.

“Nu, nu s-a intrerupt. Ti-am inchis eu telefonul. Multumesc pentru cuvintele frumoase!”

Futu-ti Dumnezeii ma-tii de ticalos!!!

Trimis de pe iPhone-ul meu”

Comentarii: