Categories: politica

Rares Bogdan: „Va fac o dezvaluire. Nicolae Ciuca va fi presedintele Romaniei, tineti minte asta. Va conveni tuturor, inclusiv PSD-ului”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a dat asigurari, luni, ca Nicolae Ciuca va fi noul presedinte al Romaniei. „Va conveni tuturor, inclusiv PSD-ului”, a sustinut Bogdan la Antena 3.

„Va fac o dezvaluire. Va rog sa pastrati aceasta inregistrare: Nicolae Ciuca va fi presedintele Romaniei. Va conveni tuturor, inclusiv PSD-ului. Tineti minte asta! Spun acest lucru bazandu-ma pe profilul sau international, pe bunul sau simt, pe echilibru. Pana si PSD l-ar accepta.

Nicolae Ciuca va fi presedintele PNL pana in decembrie 2024 cand il vom conduce la Palatul Cotroceni”, a sustinut Rares Bogdan.

„Il aleg 100%”, a subliniat Bogdan.

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat vineri, la Slatina, ca nu se da inapoi de la nicio responsabilitate si ca „nu poti sa ceri unui partid sa vina sa castige alegerile si presedintele partidului sa se dea la o parte”.

„Cand va veni vremea, vom vorbi despre toate. Dumneavoastra, celor de la Olt, ca si celor de la Dolj, le pot spune ca in momentul de fata PNL, cu toti oamenii care sunt aici, PNL are cea mai valoroasa resursa umana, are capacitatea, are potentialul (…), poate sa isi asume abordarea si castigarea alegerilor in 2024, pornind inclusiv de la premisa rezultatelor din ciclul electoral trecut.

Ca atare, nu poti sa ceri unui partid sa vina sa castige alegerile si presedintele partidului sa se dea la o parte. Doar ca la acest moment nu s-a stabilit nimic, pentru ca o astfel de decizie se ia in forurile partidului, exista o decizie la nivel de partid si atunci o vom anunta. Dar, cu certitudine, nu ne dam inapoi de la nicio responsabilitate”, a spus Ciuca, fiind intrebat despre posibilitatea unei candidaturi a sa la Presedintia Romaniei.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

8 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

7 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

8 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

8 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

10 ore ago