„Rares, unde esti? Unde ai disparut? Sinecuristule!”. Fost consilier al lui Orban: „Rares, hai cu explicatiile! Hai in fata! Nu te baza ca vom uita ce ai facut!”

politica

Cristian Paun, fost consilier economic al lui Ludovic Orban, profesor universitar la ASE, atrage atentia asupra disparitiei subite din spatiul public a lui Rares Bogdan dupa rezultatul dezastruos al negocierilor cu PSD. Rares Bogdan a facut parte din delegatia de negocieri si este principalul comunicator al PNL.

„Rares, unde esti? De ce taci? Unde ai disparut? Sinecuristule! Hai, susura-ne vorbele tale mieroase. Ne e dor de tine cum te lupti tu cu socialistii. Cum nu suporti tu pesedistii. Cum iubesti tu liberalismul si respecti tu memoria Bratienilor. Cum iubesti tu tara si neamul tradandul si aruncandu-l fara sa clipesti in sclavie, pentru un pumn de arginti. Hai explica-ne tu cum iubesti libertatea! Tiradele tale sunt cele mai bune in serile reci si intunecate.

S-a deschis sezonul de cumparaturi la Paris sau ce? E oferta la batistute sau esarfe? Las ca ai destule! Si asa faci exces de fond de ten.

Hai cu explicatiile! Hai in fata! Nu te baza ca vom uita ce ai facut! Hai Batistuta… apari! Acum e mai mare nevoie sa comunici cu noi de ce! Chiar asa, de ce?”, a transmis Cristian Paun, marti seara.

Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, considera ca intreaga conducere a PNL ar trebui sa demisioneze deoarece partidul se afla intr-o stare „jalnica”.

„O victorie in genunchi! Cum zicea Olguta: Marcel le-a luat si banii de pe piept. Toata conducerea PNL ar trebui sa isi dea demisia pentru starea jalnica in care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat in mod artificial, cand au aruncat in aer coalitia de guvernare, agravand criza economica care s-a suprapus peste criza sanitara. Si pentru modul in care au tradat electoratul care a votat o coalitie de dreapta care sa dezvolte Romania. Niciunul nu este mai putin vinovat. Au votat la comanda, fara niciun discernamant, ca niste papusi mecanice invocand ‘interesul national'”, a scris Oros, luni, pe Facebook.

El a adaugat ca, la Congresul PNL, echipa castigatoare a promis ca va tine PSD departe de guvernare cel putin 7 ani.

„Acum, la doua luni de la Congres, pentru a-si demonstra consecventa, aceleasi personaje stranii ne spun ca fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat in genunchi. Unii dintre principalii artizani si sustinatori ai grandiosului proiect, ramanand pe dinafara, au inceput sa ceara capul ‘suflului nou’. E de asteptat ca in urmatoarea perioada multi dintre acesti vrednici ‘urmasi ai Bratienilor’ sa incerce sa isi spele imaginea debarcand-ul pe Citu. Eu le spun altceva: Dati-va demisia toti! Toti Raresii, Bocii, Ralucii si Fluturii de partid si de stat! Luati-va labele de pe Partidul National Liberal!”, a transmis Adrian Oros.

Principalul comunicator al PNL, Rares Bogdan, a disparut subit dupa ce conducerea PNL a aprobat luni componenta guvernului PSD-PNL.

Mai mult despre: ,

Comentarii: