Rascoala contra lui Dragnea. Mai multi deputati PSD isi fac curaj si il sustin public pe Grindeanu. Printre acestia se afla si un vicepresedinte PSD

politica

Victor Ponta nu este singurul deputat PSD care il sustine pe Sorin Grindeanu in functia de premier. Alti doi deputati si-au manifestat public sprijinul pentru premier.

O postare a lui Victor Ponta pe Facebook, in care preia mesajul de sustinere al lui Grindeanu transmis de PSD Iasi, a fost preluata si distribuita de alti doi parlamentari ai PSD, Ion Spanu si Ion Mocioalca.

Screen Shot 2017-06-14 at 16.23.45

Mocioalca este primul lider al PSD care indrazneste sa isi afirme public sustinerea fata Grindeanu, el fiind vicepresedinte al PSD. De altfel, pe pagina sa de Facebook troneaza un text prin care filiala PSD Caras-Severin isi afirma sprijinul pentru Grindeanu.

Screen Shot 2017-06-14 at 16.32.20

Reuniunea Comitetului Executiv National al PSD a inceput miercuri, la Palatul Parlamentului, in prezenta premierului Sorin Grindeanu si a presedintelui partidului, Liviu Dragnea.

La sedinta participa si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precum si o serie de ministri.

Principalul punct pe ordinea de zi este raportul de evaluare a Cabinetului Grindeanu, existand posibilitatea ca premierul sa ramana fara sprijin politic din partea partidului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: