politica

Rascoala in PSD din cauza fiului lui Piedone. Lider PSD: „Nu se face asa. Ceea ce se intampla cred ca este o premiera de la Revolutie”

Rascoala in organizatia PSD Suceava, dupa ce fiul lui Piedone, Vlad Popescu, a fost impus de Marcel Ciolacu pe lista organizatiei pe un loc eligibil. Primarul municipiului Falticeni, Catalin Coman, vicepresedinte al organizatiei judetene PSD Suceava a declarat, miercuri, pentru News Bucovina ca „la Falticeni nu-l voi sustine pe Agamita Dandanache, indiferent cum se va numi el”.

„Sunt foarte dezamagit in primul rand de listele pe care le-am vazut in presa. Total atipic si total nestatutar pentru ca in cadrul organizatiei judetene nu s-au discutat aceste liste decat in ordinea alfabetica, in totala bataie de joc pentru statutul si pentru membrii acestui partid.

Sunt extrem de dezamagit si extrem de nemultumit. Sunt primar in municipiul Falticeni, al doilea ca marime din judetul Suceava. Am un numar mare de voturi in spate, un numar mare de cetateni care si-au pus increderea in mine atat in ceea ce priveste persoana mea cat si partidul pe care il reprezint si imi va fi foarte greu sa fac campanie electorala mergand pe strada si discutand cu falticenenii despre persoane in care eu nu am incredere sau pe care nu-i cunosc.

Sunt extrem de suparat. Am discutat si cu colegii primari. Nu se face asa. Ceea ce se intampla cred ca este o premiera de la Revolutie si pana acum ca o lista cu parlamentari sa nu le fie adusa la cunostinta membrilor de partid si sa fie impusa. Asta este dramatic”, a spus Catalin Coman.

El a subliniat ca va ramane in partid si ca se va lupta in interiorul partidului ca lucrurile normale care trebuie sa se intample, sa se intample.

„Suntem ca intr-o ‘Scrisoare pierduta’ si va trebui sa-l sustinem pe Agamita Dandanache. La Falticeni nu-l voi sustine pe Agamita Dandanache, indiferent cum se va numi el, indiferent ca e trimis de la Bucuresti sau din alta parte pentru ca aici, in Suceava, noi trebuie sa decidem si nu Bucurestiul”, a spus Catalin Coman.

Vlad Popescu este liderul PPU-SL Sector 5 Bucuresti.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri noapte ca prezenta fiului lui Piedone pe listele de candidati ale PSD il „bucura”.

„Este un jurist foarte bun, organizatia a luat aceasta hotarare, nu are dosar penal, nu are nicio problema, eu ma bucur de aceasta candidatura. Legea este respectata, dreptul de a candida este oferit de Constitutie”, a declarat Ciolacu, intrebat fiind de jurnalisti ce cauta Vlad Popescu pe listele PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

America va avea un nou 6 ianuarie? Donald Trump si aliatii sai se pregatesc deja sa conteste o eventuala infrangere la alegerile din noiembrie

Donald Trump si aliatii sai pregatesc terenul pentru a contesta o eventuala infrangere in noiembrie,…

12 minute ago

Directorul uneia dintre cele mai temute inchisori din Columbia, asasinat dupa ce fusese amenintat cu moartea de catre detinuti

Directorul inchisorii La Modelo, una dintre principalele unitati penitenciare din Columbia, a fost asasinat joi…

26 de minute ago

Traficant de droguri roman, arestat in Spania, odata cu „cea mai mare captura de metamfetamina din istoria tarii”

Politia spaniola a declarat joi ca a confiscat 1,8 tone de metamfetamina de cristal pe…

42 de minute ago

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

O oră ago