RASCOALA in PSD impotriva lui Victor Ponta. Zeci de membri au scandat „Jos dictatura”

politica

Peste 60 de membri ai PSD au protestat, miercuri seara, in fara sediului PSD Sector 1 fata de modul in care sunt tratati contracandidatii lui Victor Ponta din partid. Ei au scandat „jos dictatura!”.

Potrivit Realitatea TV, oamenii au spus ca au iesit in strada in semn de solidaritate cu europarlamentarul Catalin Ivan, propus pentru excluderea din partid. Ivam este singurul care a anuntat ca intentioneaza sa candideze impotriva lui Victor Ponta la sefia PSD.

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan. Acest sustine ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat. Decizia urmeaza a fi aprobata la Consiliul National al PSD din 20-21 martie.

„Eu nu stiu cum m-au suspendat din partid cei de la PSD sector 1, cata vreme sunt membru la PSD Dobrovat. Adica m-au suspendat dintr-o calitate pe care n-o aveam. Sunt inscris de ceva timp la PSD in comuna Dobrovat, unde primar este colegul de partid Catalin Martinus, un om cu care am relatii foarte bune”, a spus Catalin Ivan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: