Rascoala intr-un judet rosu. Soferii sunt impotmoliti in noroaie pe singurul drum national de pamant din tara. Seful local al PSD circula cu un BMW X3

news

Aproximativ 150 de proprietari de masini din mai multe localitati din judetul Botosani care sunt strabatute de DN 24 C, au anuntat ca vor participa, duminica, la un protest fata de starea proasta a drumului.

Locuitorii din Manoleasa si Miorcani cer autoritatilor sa adopte masuri urgente pentru asfaltarea DN 24 C, singurul drum national de pamant din Romania.

Potrivit anuntului de mobilizare facut pe Facebook, protestatarii spun ca vor protesta intre orele 11,00 si 17,00 pe traseul Manoleasa—Miorcani.

„Scopul adunarii publice il constituie manifestarea in legatura cu aprobarea de catre Guvern a fondurilor necesare pentru asfaltarea DN 24 C pe traseul Manoleasa Prut—Miorcani”, se arata in anunt.

Lucrarile pentru modernizarea acestui drum au inceput in urma cu peste cinci ani, in mandatul de premier al lui Victor Ponta, insa au fost abandonate inainte de turnarea stratului de asfalt. Intre timp, drumul a devenit aproape impracticabil, odata cu topirea zapezii.

drum2

Presedintele al Consiliului Judetean Botosani este Costiva Macaleti, din partea PSD. Potrivit declaratie de avere, el este proprietarul unui BMW X3. PSD a castigat alegerile parlamentare din 11 decembrie cu un procent de peste 60%, in Botosani. La Senat, social-democratii au primit sustinerea a 35.681 alegatori din totalul celor 58.692 care si-au exprimat valabil votul, ceea ce reprezinta 60,79%. Pe locul al doilea s-a clasat Partidul National Liberal (PNL), cu 12.261 voturi, adica 20,89%.

La Camera Deputatilor, PSD a fost votat de 35.591 alegatori, ceea ce reprezinta 60,76%, iar PNL de 12.164, adica 20,76%.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: