Rascoala majora in PSD impotriva Rovanei Plumb: „Cat credeti ca mai suportam mizeriile voastre? Trebuie sa ne umiliti permanent?”

politica

Rascoala in organizatia PSD Dambovita, condusa de Rovana Plumb. Constantin Ana, vicepresedinte al filialei si primar al orasului Pucioasa, afirma ca Rovana Plumb a modificat numarul delegatilor care vor reprezenta filialele din judet la Congresul PSD.

„Inca o mostra de democratie marca Plumb!!! Vineri, 21 iunie 2019, la sediul Organizatiei Judetene PSD Dambovita, a fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv. Fara sa mai discutam despre faptul ca acel Comitet Executiv s-a transformat brusc in Conferinta Extraordinara, ceea ce conteaza este faptul ca in acea sedinta s-a aprobat lista delegatilor la Congresul PSD din 29.06.2019!

Spre surprinderea noastra totala, am constatat astazi ca o buna parte din persoanele nominalizate si aprobate vineri (aproape statutar!) in CEX, nu se mai regasesc pe lista finala a delegatilor! Astfel Pucioasa, de la 5 delegati la Congres a ramas cu 2, iar Titu (organizatie prietenoasa familiei Plumb) a primit 9 delegati in loc de 3 in varianta aprobata!!! Iar asta este doar un simplu exemplu!

De ce?! Pentru ce?! Aveti nevoie de masa de manevra?! Spuneti doamna Plumb si domnule Plumb!!! Chiar trebuie sa ne umiliti permanent?! Cat credeti ca mai suportam mizeriile voastre?!!! Stimati membri de buna credinta ai PSD, la Dambovita lucrurile au scapat total de sub control!!! Iar Statutul Partidului probabil se regaseste la toaleta pe post de hartie igienica!!!”, a scris primarul PSD pe pagina sa de Facebook.

Recent, fiul Rovanei Plumb, Andrei Plumb, a fost „ales” vicepresedinte al PSD Dambovita.

Rovana Plumb a anuntat ca  PSD Dambovita o sustine la sefia PSD pe Viorica Dancila. Filiala va avea 143 de delegati la Congres.

Mai mult despre: ,

Comentarii: