Rascoala PSD. Finul lui Badalau, bagat in carantina, acuza „politie politica”: „Sunt prizonier la domiciliu si sunt verificat de fortele de ordine”

politica

Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu si presedinte executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, anunta ca va depune plangeri penale la adresa autoritatilor pentru ca este obligat sa stea in carantina dupa ce a intrat in cobtact direct cu o persoana infectat. Nasul de casatorie al lui Mina este celebrul Niculae Badalau.

„Ciuma galbena a ridicat abuzul pe cele mai inalte culmi. Politia politica a Prefecturii actioneaza fara pic de discernamant impotriva adversarilor politici. De 5 zile stau inchis in casa in baza unui comunicat de presa emis de DSP Giurgiu”, a scris Marian Mina marti pe Facebook.

El adauga ca nu a primit nici pana acum o decizie de carantinare si nu a semnat nimic in acest sens.

„Am doua randuri de teste negativ concludente si, cu toate acestea, sunt prizonier la domiciliu si sunt verificat de fortele de ordine daca nu cumva am incalcat conditiile arestului la domiciliu fara fapta. Nici pana in ziua de azi nu am primit decizia de carantinare si nu am semnat nimic in sensul acesta. Voi depune plangeri penale impotriva tuturor autorilor abuzului”, a conchis Mina, in postarea la care a atasat si rezultatele testelor pentru COVID.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: