Rascoala la TVR. Inregistrari realizate de Patraru, jurnalistii sunt injurati de sefa TVR pentru ca deranjeaza PSD si ii pun intrebari „agresive” lui Firea

politica

Echipa de la ”Starea natiei”, emisiune realizata de Dragos Patraru, este in posesia unor inregistrari care demonstreaza implicarea conducerii TVR in cenzurarea stirilor care sunt considerate deranjante pemtru PSD sau pentru Gabriela Firea.

„Echipa de la ‘Starea natiei’, cea mai audiata emisiune a postului, a intrat in posesia unor inregistrari audio, realizate chiar de catre oameni din TVR. In ele se aude clar cum Doina Gradea ii insulta pe oamenii redactiei de stiri, referindu-se la ei in termeni vulgari, pentru ca ziaristii incearca sa pastreze o distanta critica fata de partidul aflat la putere.

Nu e vorba doar despre incercarea conducerii de a proteja PSD. Ci de a proteja pe oricine e la Putere.

Actualii sefi ai TVR sunt furiosi pentru ca, in ultimii ani, reporterii si editorii de la stiri si-au propus sa actioneze sceptic fata de PD-L sau PNL, ‘iar acum fata de PSD’.

Practic, din inregistrari reiese ca Doina Gradea este suparata ca ziaristii incearca sa nu tina cont de cine e la guvernare!

‘Ceea ce la orice canal public de televiziune din Europa apare in fisa postului, obligatia de a fi in slujba cetateanului, nu a Puterii, la TVR a ajuns un motiv pentru care sa fii jignit’, spune unul dintre ziaristii de la ‘Starea natiei’.

Exista si dialoguri despre un reporter, o fata, care ii pusese intrebari socotite agresive Gabrielei Firea, in timp ce directorii TVR considerau ca primarul trebuia elogiat!”, informeaza Catalin Tolontan pe blogul sau.

Inregistrarile vor fi postate joi, 3 mai, pe blogul lui Dragos Patraru, mai spune Tolontan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: