Rasplata din partea „prietenilor” din Israel: Dragnea, invitat la Tel Aviv. Seful PSD ii trimite insa inainte pe fostul sau sofer si pe actuala slujnica, Dancila

news

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea in Israel, potrivit unei invitatii prezentate de Antena 3, fara a se preciza insa data la care presedintele PSD va merge. Nu este exclus ca deplasarea sa aiba loc in acelasi timp cu cea a premierului Viorica Dancila.

Conform Antena 3, Benjamin Netanyahu i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, prin care il invita pe acesta la Ierusalim. Subiectul scrisorii pare a fi unul general, dar mesajului i se adauga o nota personala, la final. Oficialul il invita pe Dragnea sa discute chestiuni legate de cooperare si viitor.

De altfel, potrivit unui memorandum intern al Camerei Deputatilor, deputatul Silviu Vexler, reprezentantul in Parlamentul Romaniei al Federatiei comunitatilor Evreiesti din Romania, este membru al delegatiei care il va insoti pe Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului si fost sofer al lui Dragnea, in vizita oficiala in Statul Israel (22 – 25 aprilie 2018)

”Domnul Vexler participa la delegatia care il va insoti pe domnul Adrian Mladinoiu, secretar de stat la SG, in vizita oficiala in Statul Israel, 22 – 25 aprilie”, a spus in sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor vicepresedintele Gabriel Vlase.

Si premierul Viorica Dancila va efectua, miercuri si joi, o vizita in Israel, potrivit unor surse oficiale, dupa ce saptamana trecuta Guvernul a adoptat un memorandum pentru mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: