Rasplata pentru ca a injurat protestatari anti-Dragnea in fata DNA. Un analfabet din Teleorman, post gras in Ministerul Economiei

news

Viorel Racu, un tanar pesedist din Teleorman care anul trecut l-a injurat pe Malin Bot in fata DNA, a primit un post bine platit in Ministerul Economiei. Conform postarilor de pe Facebook, Racu este analfabet.

Informatia a fost data publicitatii de Liber in Teleorman. „In acest moment, Viorel Racu este functionar public in cadrul Ministerului Economiei, drept rasplata pentru munca prestata la PSD si pentru faptul ca a fost in fata DNA pentru a-l sustine pe Liviu Dragnea”, scrie Liber in Teleorman.

Originar din Rosiorii de Vede, Racu a fost filmat anult trecut in timp ce ii injura pe protestatarii care il asteptau pe Dragnea sa iasa de la DNA.

„Individul, pe numele lui Viorel Racu, a mintit pe Realitatea TV ca trecea din intamplare pe strada unde este DNA. Imaginile din materialul video de pe YouTube arata cu totul altceva.

PeSeDist din Rosiori de Vede facut mare functionar in Ministerul Economiei, dupa ce l-a protejat, alaturi de jandarmi, pe infractorul Dragnea, la sediul DNA. Individul, pe numele lui Viorel Racu, a mintit pe Realitatea TV, imediat vedeti inregistrarea cu el de la sediul DNA, unde urla la mine.

Carmen Dumitrescu, ziarista din Teleorman spune ca Racu se certa cu ‘un protestatar’. Nu se certa, urla la mine si la alti ziaristi. Asta confirma ce spuneam atunci, de la fata locului: jandarmeria era subordonata unor astfel de indivizi adusi de PSD din Teleorman. Institutie militarizata subordonata unor gasti de cocalari, astfel de oameni sustin PSD in Teleorman, cocalari si interlopi. Desigur, Racu este si analfabet, asa cum sta bine unui subordonat al incultei Dancila”, a subliniat Malin Bot pe Facebook.

Racu este si analfabet, iata ce postari are pe Facebook. Acum, el a blocat accesul la postarile sale.

„Din ce reiese de pe pagina lui de Facebook, am fi tentati sa credem ca principala lui ocupatie acolo e sa faca fotografii si sa o laude pe Dancila. In plus, tanarul n-are nicio problema in a-si pune ia pe el, doar pentru ca asa da bine in idealul pesedist de pretutindeni. In esenta, are opinii mancate pe nemestecate de la Antena 3 si asculta manele. Cam asta despre oamenii Ministerului Economiei. Si, in aceste conditii, chiar n-ar trebui sa ne mai surprinda nimic… Pana la urma, daca si Racu a ajuns sa aiba pareri despre responsabilitatile multinationalelor fata de Romania, totul e posibil in tara asta. Daca, evident, indraznesti sa crezi!”, mai scrie publicatia din Teleorman.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: