Raspunsul civilizat al lui Dacian Ciolos la amenintarile cu INCHISOAREA ale lui Liviu Dragnea

politica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, marti, la Palatul Victoria, referitor la avertismentul liderului PSD, Liviu Dragnea, care a amenintat cu plangeri penale impotriva Guvernului si a ministrului Muncii, ca Dragos Pislaru a informat Parlamentul asupra situatiei bugetului, precizand ca, indiferent daca este sau nu perioada electorala, Guvernul si politicienii trebuie sa ia decizii responsabile si de bun simt, potrivit News.ro.

„Eu stiu ca domnul ministru (Dragos Pislaru – n.red.) a informat Parlamentul, asa cum se cade si asa cum e responsabilitatea unui ministru, a informat asupra impactului bugetar al acestor decizii, a situatiei bugetului. E treaba fiecaruia sa interpreteze cum doreste. Dar, chiar daca ne apropiem de campania electorala, eu vreau ca deciziile si pozitia Guvernului sa ramana una responsabila, pentru ca eu cred ca, indiferent ca suntem sau nu in campanie electorala, un Guvern si politicienii trebuie sa ia decizii responsabile si de bun simt. Si, pentru mine, bunul simt inseamna si responsabilitate”, a subliniat Dacian Ciolos.

Primul ministru a adaugat ca a discutat si cu presedintele Klaus Iohannis despre elementele identificate si despre intentia Guvernului de a se adresa Curtii Constitutionale in privinta legii de aprobare a Ordonantei de urgenta 20/2016.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca i-a cerut presedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, sa studieze articolul din Codul Penal care prevede pedepsirea cu inchisoare a raspandirii informatiilor false, cu referire la pozitia Guvernului privind cresterile salariale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: