Raspunsul onest al lui Ciolos cand a fost intrebat ce va face dupa alegerile parlamentare

politica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, in cursul vizitei la Ottawa, ca are un mandat de premier pana la finalul acestui an, dupa care isi va gasi ce sa faca, informeaza Agerpres.

Acesta a sustinut miercuri o conferinta de presa la Ambasada Romaniei de la Ottawa, imaginile din cadrul acesteia fiind postate pe site-ul oficial al Guvernului.

Intrebat de un jurnalist care este viitorul pe care si-l vede in urmatorii ani si daca va ramane premier tehnocrat si dupa alegeri, Ciolos a replicat: „Nu discut acest lucru. Am mai spus-o si acasa: am un mandat pe care mi l-am asumat pana la sfarsitul anului si doar despre acest lucru discut. Asta e important acum — Romania sa fie guvernata in asa fel incat sa mentinem stabilitatea economica, sociala in Romania si restul — chestiuni privind viitorul personal — nu va faceti nicio grija, o sa-mi gasesc eu ce sa fac”.

Premierul Dacian Ciolos a efectuat miercuri o vizita oficiala in Canada, unde a avut intrevederi cu sefii Parlamentului, cu premierul canadian, Justin Trudeau, si s-a intalnit cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Canada.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: