Rasturnare de situatie. Ingrozit de ce ar putea sa spuna Florian Coldea, Dragnea l-a pus pe seful Comisiei SRI sa impiedice audierea acestuia inainte de congres

politica

Generalul Florian Coldea dezminte categoric ca ar fi cerut amanarea audierii din comisia SRI pe motiv ca ar fi racit, asa cum a declarat Claudiu Manda.

Intr-o declaratie pentru Ziare.com, fostul prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, spune ca decizia amanarii a fost luata unilateral de comisia SRI, pe motiv ca ora la care a fost programata audierea a fost 14.00 si s-a considerat ca lucrarile s-ar prelungi pana seara tarziu.

„Nu am nicio problema sa ma prezint oricand in fata comsiei SRI pentru a discuta orice subiect aflat in dezbatere”, a declarat generalul Coldea.

Ulterior, Claudiu Manda a confirmat la Antena 3 ca ceea ce a declarat Florian Coldea este adevarat. „A precizat ca nu are nicio problema sa fuga de Comisie, ca vine la Comisie. A spus ca este racit”, a spus Manda.

Apoi, el a dat insa vina pe presa, afirmand ca ar fi interpretat gresit declaratiile sale.

Presedintele Comisiei de control al activitatii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a anuntat luni ca audierea fostului prim-adjunct al directorului Serviciului, Florian Coldea, care ar fi trebuit sa aiba loc marti, se amana cu o saptamana, deoarece acesta a anuntat ca este racit.

Audierea ar urma sa aiba astfel loc dupa Congresul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: