Rasu’- plansu’. Ciolacu vrea sa-i impoziteze pe Oprisan, Olguta, Simonis, Nastase, Badalau si pe toti bogatasii PSD

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca impozitul progresiv pe care vrea sa-l introduca PSD ii vizeaza doar pe cei cu „averi mari si foarte mari”, adica pe detinatorii de „vile somptuoase, iahturi sau barci cu motor, ori masini de lux”. Insa printre acestia se afla chiar liderii PSD.

„Sustin impozitarea marilor averi, nu a muncii! Sper ca e clar si pentru cei din PNL care incearca sa deturneze in mod populist aceasta tema. Le reamintesc ca PSD a redus impozitul pe venitul din munca de la 16% la 10%, iar atunci PNL s-a opus! In viziunea noastra, munca trebuie incurajata, nu supra-impozitata.

Pe de alta parte, cred ca intr-o tara precum Romania, in care decalajele sociale sunt foarte mari, trebuie sa avem curajul de a pune in discutie impozitarea averilor mari si foarte mari. Daca PNL vrea sa ii apere pe cei cu vile somptuoase, cu iahturi sau barci cu motor, ori cu masini de lux, este decizia lor politica. Din perspectiva noastra, sarcina trebuie redusa la cei care au mai putin si crescuta la cei care au mai mult! Asa e normal, asa e echitabil!”, sustine Ciolacu.

Insa printre cei cu vile somptuoase si masini de lux se numara chiar liderii PSD.

Marian Oprisan detine un urias domeniu chiar langa Focsani, pe care l-a trecut pe numele mamei sale. „Mama mea sunt eu”, a recunoscut recent Oprisan.

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu detine si ea, de curand, un conac de lux in centrul Craiovei.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, are mai multe masini de lux. Banii din care le-a achizitionat nu i-a justificat nici pana acum.

Niculea Badalau, seful PSD Giurgiu, are si el o vila somptuoasa, fiind vizat de altfel de mai multe ori de hoti.

Mai mult despre: ,

Comentarii: