„Ratacit si lipsit de caracter”. Firea varsa o galeata de zoaie in capul lui Victor Ponta: „Nu vom ceda, vom merge pana la capat!”

politica

Organizatiile PSD din Bucuresti si Ilfov au emis, luni, un comunicat comun de presa in care „condamna dezertarile unor colegi si considera ca acestea nu vor putea destabiliza nici partidul, nici majoritatea parlamentara PSD+ALDE”.

Cele doua organizatii sunt conduse de Gabriela Firea, primar al Bucurestiului.

”PSD Bucuresti-Ilfov condamna dezertarile unor colegi si considera ca acestea nu vor putea destabiliza nici partidul, nici majoritatea parlamentara PSD+ALDE. Au plecat cei slabi, au ramas cei puternici.

Tradarea este imorala, din orice parte o privesti. A te pune in slujba celor care ti-au fost adversari este dezonorant si nu poate fi justificat cu argumente pompoase prin care se invoca interese superioare. Tradarea este un drum ireversibil – nimeni nu mai poate avea incredere in tradatori!

PSD Bucuresti subliniaza ca dezertorii i-au tradat in primul rand pe cei care i-au votat. Niciunul dintre ei nu si-ar fi putut castiga mandatul de parlamentar prin forte proprii, ca independenti. Au fost votati pentru ca au avut alaturi sigla celui mai puternic partid din Romania. Prin urmare, tradarea partidului in numele caruia au candidat este o tradare a votului primit din partea cetatenilor.

Din momentul in care PSD a inceput hotarat reforma sistemului de justitie din Romania au avut loc mai multe incercari de dezbinare a partidului sau de rasturnare a guvernarii. Tentativele de confiscare a Guvernului, amenintarile presedintelui Iohannis la adresa premierului, plangerea penala penibila a presedintelui PNL, iar acum dezertarile catorva colegi rataciti si lipsiti de caracter fac toate parte din acelasi plan nereusit al Statului Paralel de a bloca reforma justitiei si realizarea programului de guvernare.

Majoritatea PSD+ALDE este solida, iar aceste atacuri repetate impotriva partidului nostru ne determina si mai mult sa realizam ce am inceput. Vom fi uniti, nu vom ceda, vom merge pana la capat!”, se arata in comunicat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: