Razboi fara manusi intre pesedisti. Liviu Dragnea este acuzat de legaturi dubioase cu RUSIA

politica

Fostii membri ai PSD care au trecut la PRU il acuza pe Liviu Dragnea ca a efectuat „vizite repetate” in Rusia si ii cer sa spuna ce a cautat in aceasta tara.

Pana mai ieri membri PSD, actualii lideri ai PRU sunt in razboi deschis cu Liviu Dragnea. Ei s-au aenrvat dupa ce presedintele PSD a declarat ca PRU are legaturi cu spionajul rusesc. „Nu au nicio legatura cu valorile si principiile noastre. Exista un parteneriat cu un partid din Polonia al carui presedinte a fost arestat, din cate am inteles, pentru chestiuni legate de spionaj pentru Rusia sau cam asa ceva”, a spus, joi, Liviu Dragnea.

In replica, PRU spune ca de fapt Liviu Dragnea are legaturi stranse cu Rusia.

”Am fost informat despre acuzatiile pe care domnul Liviu Dragnea i le-a adus Partidului Romania Unita, privind imaginare legaturi ale acestuia cu Rusia si despre protocolul pe care l-ar avea PRU cu un partid din Polonia.

​Ii raspund punctual domnului Dragnea in felul urmator:

1. in legatura cu imaginara relatie cu Rusia, il anunt ca in cei 37 de ani ai mei de viata nu am ajuns niciodata la Est mai departe de Chisinau, lucru usor de verificat de catre structurile necivile prietene ale domnului Dragnea.

2. in ceea ce priveste colaborarea cu partidul din Polonia, il informez ca in momentul in care am aflat despre arestarea liderului acelui partid, BPN al PRU, in luna mai 2016, a votat in unanimitate, la propunerea mea anularea acelui protocol.

As dori ca domnul Dragnea sa aprecieze promptitudinea cu care am lamurit aceste probleme, dar, cu aceasta ocazie il rog sa raspunda cu aceeasi promptitudine si sinceritate la intrebarea: de cate ori a fost domnia sa in Rusia din 2010 pana in prezent si care a fost scopul vizitelor sale repetate acolo?”, se arata intr-un comunicat de presa semnat de Bogdan Diaconu, liderul PRU.

Victor Ponta a declarat, miercuri, ca a „ajutat” a infiintarea acestui partid. ”Eu cred ca pentru PSD si pentru Romania ar fi bine sa avem un partid national, nationalist. Cred in aceasta idee”, a precizat Victor Ponta, adaugand ca exista un ”electorat al unor oameni dezamagiti de PSD, un electorat care asteapta un mesaj mai putin conventinal”, pentru ca ”PSD are un limbaj oficial”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: