Razboi fratricid in PSD. Sarbu: „Dragnea nu are nicio calitate”

politica

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea nu are nicio calitate in partid sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb la conducerea formatiunii.

„Dragnea nu are nicio calitate in partid ca sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei. Domnul Dragnea nu apare in statut, nu avem vreun articol, ceva clar, nu are nicio functie. Daca mergem dupa statut, si eu sunt important ca am fost socrul presedintelui”, a afirmat Ilie Sarbu, inainte de sedinta BPN al PSD.

In context, el a subliniat ca nu are sens organizarea unui Comitet Executiv al formatiunii.

„Nu are sens CEx. BPN-ul a stabilit. CEx sa mai faca? Intotdeauna vor fi pareri, cel care decide e BPN-ul. Sunt unii care spun ca Rovana nu e potrivita. Sunt opinii. In afara de opinia cu domnul Dragnea, nu am auzit altele. Congresul este stabilit de Consiliul National”, a afirmat Sarbu. „Oamenii pleaca in concediu, oamenii si-au cumparat bilete din timp, vedeti dumneavoastra vreun congres reusit, acum, vara”, a mai spus liderul senatorilor social-democrati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: