Razboi in lumea interlopa din Capitala. Geamanu anunta ca vrea sa-i „execute” pe fratii Iordan, acestia i-ar capturat un om pe care l-au transformat in sclav

news

Doua clanuri de interlopi din Capitala sunt in plin razboi.  Fratele mai mare al lui Sandu Geamanu a anuntat, intr-un interviu pentru Gandul, ca este gata sa-i „execute” pe fratii Alexandru si Liviu Iordan.  El acuza ca un angajat de-al sau ar fi fost sechestrat, pus in lanturi si obligat sa lucreze, ca sclav, la ferma pe care cei doi o au la iesirea din Titu.

Ciobanului Vasile Tiu ar fi fost vandut de un alt cioban, cu 4.000 de lei, interlopului Alexandru Iordan, din Chiajna.

Ademenit cu un salariu de 1.500 de lei, Tiu s-a trezit pus in lanturi si aruncat intr-o groapa din care nu era scos decat atunci cand era pus la munca. El a reusit sa fuga si sa se ascunda in tufisuri. De foame, a mancat cartofi cruzi, scosi din gradinile care i-au iesit in cale in lungul sau drum catre casa.

Gigi Geamanu, cel care ii oferise bani, hrana si adapost in ultimii 15 ani, l-a primit inapoi si l-a trimis sa depuna plangere. Totodata, Gigi Geamanu, a anuntat ca este dispus sa se bata cu amandoi fratii Iordan in acelasi timp, ca sa-i „execute”.

„Acest om muncitor, un om simplu din comuna Marsa, judetul Teleorman, lucreaza la mine de mai bine de 15 ani. Are mutatia la mine. Nu are familie, eu sunt familia lui. Cum traiesc eu, asa traieste si el. Ciobanu Florea, un informator al Politiei, un satanist, a venit si l-a luat pe Tiu Vasile, l-a imbatat, i-a pus ceva in bautura si cu Alex Iordan l-au bagat in masina”, a declarat Gheorghe Ilie, zis Gigi Geamanu.

„Acest Alex Iordan este baiatul unuia, Aurel, un om foarte influent, prieten cu primarul de la Chiajna. Alex Iordan si Liviu Iordan nu sunt masculini, ei mai mult feminini din nastere. Alex Iordan daca poate sa bata pe cineva, bate sau omoara femei, cum si-a omorat iubita. S-a dus si a aruncat-o pe scarile Spitalului Universitar, fata a decedat. A fost batuta o zi si o noapte. Ficatul rupt, coaste rupte infipte in plaman”, a mai spus Gigi Geamanu.

El il acuza pe Mircea Minea, primarul din Chiajna, ca ar fi intervenit in asa fel incat interlopul sa scape basma curata.

„Aici nu e vorba lovituri cauzatoare de moarte. Cum de o doamna judecatoare, dupa opt luni il pune liber si schimba incadrarea in lovituri cauzatoare de moarte? Adica 5 – 15 ani pedeapsa. Fapta lui se incadreaza de la 15 la 25 de ani. Dar Mircea Minea, primarul comunei Chiajna si nasul lor de cununie a intervenit la o anume judecatoare care acum este in CSM si l-a pus liber dupa opt luni. Si se judeca cu crima in stare de libertate. Nu control judiciar, nu arest la domiciliu…”, a mai afirmat Gigi Geamanu.

Surse judiciare au precizat pentru aktual24.ro ca judecatoarea la care ar face referire Geamanu este Lia Savonea, ea avand casa in Chiajna si fiind apropiata de primarul Minea.

Gigi Geamanu le-a transmis fratilor Iordan ca este oricand pregatit pentru o disputa cu ei, promitandu-le ca nu va alerta autoritatile in cazul in care ar fi invins.

„Ii pot invinge pe amandoi la orice ora doresc, sa se confrunte cu mine barbateste. Daca imi pot face ceva, nu-i reclam niciodata. Am cazut, m-am lovit, m-am taiat, m-am impuscat singur. Dar daca eu ii execut, pentru ca pot oricand sa ma intorc la viata mea de altadata, sar direct in usa la militie pentru ca sunt reclamagii de meserie”, a incheiat Gigi Geamanu.

Interviul pe care Malin Bot l-a luat celui transformat in „sclav” de fratii Iordan:

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: