Razboi in PSD. Ponta isi ELIMINA contracandidatii

politica

Singurul lider al PSD care si-a anuntat intentia de a candida la presedintia PSD impotriva lui Victor Ponta a fost suspendat din partid pentru 12 luni.

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Catalin Ivan a declarat pentru Mediafax ca a aflat ca a fost suspendat din partid pentru o perioada de 12 luni, decizia fiind luata marti de catre Biroul Permanent al PSD sector 1.

Ivan a spus ca hotararea este nestatutara, intrucat el este membru al PSD in localitatea ieseana Dobrovat si ca doar conducerea acestei organizatii putea lua o astfel de decizie.

„Eu nu stiu cum m-au suspendat din partid cei de la PSD sector 1, cata vreme sunt membru la PSD Dobrovat. Adica m-au suspendat dintr-o calitate pe care n-o aveam. Sunt inscris de ceva timp la PSD in comuna Dobrovat, unde primar este colegul de partid Catalin Martinus, un om cu care am relatii foarte bune”, a spus Catalin Ivan.

El a precizat ca nu va parasi PSD, dar ca se incearca pe toate caile sa i se bareze drumul catre candidatura sa la presedintia partidului la viitorul congres.

„Ma voi lupta cu ei in continuare. Nu plec din PSD. Ei fac orice sa nu candidez la congres. Daca nu voi fi eu cel care va candida, vor fi altii care vor prelua proiectul, iar acest proiect va fi castigator”, a declarat Catalin Ivan.

Decizia suspendarii lui Catalin Ivan din PSD sector 1 ar urma sa fie validata in cadrul Consiliului National al PSD din 20-21 martie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: