Razboi murdar intre Ponta si Dragnea: „Primul contact al lui Dragnea cu serviciile de SPIONAJ rusesti a fost la Viena in 2009”

politica

Razboiul dintre Ponta si Dragnea se inteteste. Ponta se foloseste de PRU, partid la a carui infiinatre a contribuit, pentru a-si ataca rivalul. Liderul PRU, Bogdan Diaconu, il acuza pe Liviu Dragnea ca este in legatura cu serviciile de spionaj din Rusia. El arata si cand ar fi avut loc „primul contact”.

Doaconu sustine ca are aceste informatii de la un „ofiter patriot”.

„Liviu Dragnea sa explice legaturile din Rusia! In Romania exista multi ofiteri romani patrioti care cred ca o miscare nationala si un Partid National cum e Partidul Romania Unita isi justifica pe deplin existenta. Am intalnit ieri un astfel de om.

M-a cautat pentru a-mi da o informatie precisa. Cand considera serviciile romanesti ca a avut loc primul contact intre Dragnea si serviciile de spionaj rusesti: Viena/Anul 2009/Hotel Imperial/Etajul 3

Astept in continuare sa ne spuna Liviu Dragnea de cate ori a fost in Rusia, cu cine a fost si cu cine s-a intalnit !”, a scris Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, liderul PRU sustine ca Dragnea se intalneste chiar in aceste zile in Israel cu un om apropiat de serviciile secrete ale Rusiei. „De ieri Liviu Dragnea este in Israel. Tot cu prietenul sau rus Moshe Kantor (foto), recunoscut colaborator KGB, se intalneste ?”, intreaba Diaconu.

Victor Ponta a recunoscut, miercuri, intr-un interviu pentru B1 TV ca a „ajutat” la formarea PRU.

„Am facut cu PRU exact cum am facut cu ALDE. Calin Popescu Tariceanu era singur, i-am zis ca il ajut sa faca un partid, pentru ca PNL nu mai era liberal. L-am numit presedintele Senatului si m-am certat cu pesedistii, care acum sunt prieteni cu ei. Le-am zis: ‘Nu fiti hapsani!’. Si uite ca am avut dreptate. Si la fel in 2012, cu Oprea. Il cunosc pe Bogdan Diaconu, eu l-am pus ( sa faca PRU – n.r.). i-am zis: ‘Da, te ajut, iti dau idei, iti spun oameni liberi!’. E o nevoie in Romania de un astfel de partid, nationalist, trebuie sa avem un partid nationalist in sens modern“, a spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: