politica

Razboi total intre Ponta si Dragnea: Lumea civilizata, avertizata asupra coruptiei gastii Dragnea – Valcov!

Liviu Dragnea si-a sustinut duminica proiectul de infiintare a Fondului Suveran, sustinand, in ciuda lucrurilor scrise negru pe alb chiar de Guvernul sau, ca bugetul nu va pierde bani. In plus, i-a dat si o replica fostului sau sef de partid Victor Ponta, care anuntase ca va depune plangeri penale impotriva celor care vor semna legea.

„Lui Ponta nu-i raspund nimic pentru ca la el este firesc. Este un denuntator de profesie, deci mai face inca o plangere penala cum a mai facut, cum a mai spus, si impotriva altora. In ceea ce priveste Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, nu este afectat deficitul bugetar, nu sunt afectate plafoanele, tot acest mecanism economico-financiar a fost luat in calcul atunci cand s-a construit bugetul.

Este vorba de un capital social pe care il au societatile, acum, la acest moment, in jur de 10 miliarde de lei, sigur ca dupa ce va fi inregistrat la ONRC sigur se va face reevaluarea societatilor, asa este firesc vor fi fonduri alocate cash din veniturile din privatizare, asa este trecut in actul normativ, deci nu se pune problema ca eventualul profit care ar fi trebuit sa mearga la bugetul de stat ar fi fost luat in calcul si acum influenteaza deficitul… Toate aceste calcule au fost facute inainte si au fost luate in calcul si nu influenteaza deficitul”, a sustinut Dragnea.

Victor Ponta i-a dat luni replica, aratand in continuare ca prin acest Fond Dragnea da un tun urias si devalizeaza Romania.

„Agentia Reuters avertizeaza lumea civilizata asupra coruptiei gastii Dragnea + Valcov! Comisia Europeana avertizeaza Guvernul ca acest Fond Suveran incalca regulile de transparenta, buna guvernare si sanatate economica ale unei tari europene! Acestia insa nu vor impiedica producerea acestui jaf economic la adresa Romaniei – doar noi putem sa luptam!!!

Hidroelectrica, Romgaz, Portul Constanta, Aeroporturile Bucuresti si Timisoara, Loteria Nationala, Cuprumin – in total 28 de companii cu capital de stat vor fi luate de la Guvern si trecute intr-un fond privat gestionat de Dragnea si Valcov. Din acest fond vor fi ‘mulse’ de bani si vandute la ‘valoarea nominala’, adica preturi de 9 ori mai mici decat valoarea lor. In plus mai iau si bani cash 9 miliarde de lei (2 miliarde de euro) de la Statul Roman!

Fondul Jafului National trebuie blocat de catre noi romanii – nu de catre Reuters sau Comisia Europeana. Noua ne este furata avutia nationala nu lor. Noi ii lasam la putere pe mafiotii acestia!

PRO Romania se pregateste de lupta cu Mafia Dragnea+Valcov. Trebuie sa folosim orice mijloc existent ca sa salvam companiile nationale care apartin poporului roman!”, a scris Ponta pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

„Bine ati venit in lumea rusa”. Parlamentul din Georgia a adoptat legea „agentilor straini” pe fondul unor proteste masive – Video

Deputatii georgieni au aprobat marti, in a treia si ultima lectura, un controversat proiect de…

2 ore ago

10 ani fara carnet pentru soferii care sunt prinsi bauti sau drogati la volan. Legea a fost adoptata, merge la promulgare la presedintele Romaniei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege referitor la prevenirea si combaterea…

16 minute ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

7 ore ago

Moscova anunta ca si-a dotat submarinele cu racheta nucleara Bulava. Aceasta are o raza de actiune de 8.300 de kilometri

Armata rusa a introdus in serviciu racheta balistica intercontinentala Bulava cu lansare de pe submarine,…

2 ore ago

Evadare in Franta, trei gardieni au fost ucisi in timpul unui atac armat asupra dubei penitenciarului. Comando de infractori

Trei ofiteri de penitenciar francezi au fost ucisi si alti doi au fost raniti intr-un…

3 ore ago

D’ale coalitiei: candidatul PSD la o primarie din Vaslui a batut un alegator in varsta de 76 de ani. „Nu am crezut ca voi trai asemenea momente”

Candidatul PSD la primaria comunei vasluiene Oltenesti, Vasile Chirvase, a fost atat de suparat pe…

9 ore ago