Razboiul de o noapte al lui Vasilcoiu. Omul de baza al Olgutei Vasilescu, eliminat de Claudiu Manda

politica

O reglare de conturi in cadrul PSD Dolj, dominat de clanul Manda-Olguta Vasilescu, a iesit la suprafata in noaptea de miercuri spre joi. Cristian Vasilcoiu, om de incredere al Olgutei Vasilescu, si-a anuntat demisia din Consiliul Local. El este si candidat pe lista PSD pentru Senat.

„Cu aceasta ocazie va anunt ca imi inaintez demisia din functia de consilier municipal al Craiovei! Nu trec la PNL, nu tradez! Plec si gata! Imi cer scuze alegatorilor, dar nu ii pot ajuta doar din functia asta! Ii cer scuze si Liei-Olguta Vasilescu, ii multumesc pentru toate sansele acordate, sincer!”, a anuntat Vasilcoiu miercuri noapte, dupa sedinta in care au fost alesi viceprimarii Craiovei.

Cu numai o ora inainte, Vasilcoiu postase un mesaj isteric: „Alo, eu nu sunt tradator nici mort!”.

Si mai devreme, acelasi Vasilcoiu anuntase fericit ca a fost ales „secretar al Comisiei Juridice a Consiliului Municipal Craiova”.

Iata cum arata postarile lui Vasilcoiu, facute la interval de cateva ore.

Jurnal de Craiova afirma ca motivul dramei de miercuri noapte este ca Vasilcoiu nu a primit un post de viceprimar. „Este de notorietate ca relatia dintre Olguta Vasilescu si Claudiu Manda este inexistenta doar de ochii lumii pozeaza ca o familie. Ieri in sedinta Consiliului Local Craiova a existat o tradare din partea lui Dan Diaconu care a trecut de la PNL la PSD sau PER si astfel Lia Olguta Vasilescu a facut majoritatea in Consiliul Local Craiova. Cristian Vasilcoiu a candidat pe lista Consilierilor PSD la Consiliul Local Craiova dar cu conditia sa fie numit viceprimar de catre Olguta Vasilescu”, scrie publicatia locala.

Vasilcoiu are o relatie veche si stransa cu Lia Olguta Vasilescu, pe care a descris-o chiar el, inainte de alegerile locale.

„O cunosc pe Lia-Olguta Vasilescu din anul 2000, cand mi-a devenit primul sef din viata, la primul meu loc de munca, cotidianul Cuvantul Libertatii din Craiova.

Drumurile noastre profesionale s-au despartit pana in 2017, cand ne-am regasit la Ministerul Muncii si sunt legate si astazi, cand ocup functia de consilier al secretarului Camerei Deputatilor, Lia-Olguta Vasilescu.

Sunt nascut si crescut in Craiova, am lucrat in presa locala, dar si in presa centrala, la ziare precum Jurnalul National, Gardianul, Adevarul, Evenimentul zilei, Libertatea si la televiziuni precum Realitatea TV, B1 TV si Digi 24.

Cunoscand toate proiectele realizate de primarul Lia-Olguta Vasilescu in mandatele anterioare, dar si pe cele pe care si le propune in viitorul mandat, revin la Craiova si ma alatur celei mai bune echipe de candidati la Consiliul Local, care, #cusiguranta, va castiga”, scria Vasilcoiu pe Facebook in august 2020.

Pe 29 mai, Vasilcoiu a distribuit primul pe pagina sa de Facebook o fotografie in care Orban si mai multi ministri fumeaza si consuma bauturi alcoolice in biroul premierului. Imaginea este folosita in continuare de propaganda PSD, care sustine ca Guvernul a „chefuit” in loc sa se ocupe de limitarea efectelor pandemiei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: