Razboiul din PSD ajunge la paroxism. Firea il acuza pe Dragnea de „sobolaneli”: „Nu-mi plac sobolanismele”

politica

Gabriela Firea l-a acuzat, miercuri, pe Liviu Dragnea ca a pus la cale o campanie prin care sa fie defaimata. „Voi spune public ce am de spus, nu-mi plac sobolanismele”, a spus Firea.

„Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas lateral. Nu e normal ca intr-o formatiune politica – condusa unic, dictatorial – sa nu poti sa spui nimic. Voi spune public ce am de spus, nu-mi plac sobolanismele. Am avut parte destul, una se spunea pe fata, si altele erau pe dedesubt, de sobolaneala”, a spus Firea.

Firea a acuzat o campanie de defaimare si dezinformare la care este supusa de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, aratand ca, personal, „nu a taiat porcii cu cei din statul paralel”.

„O echipa guvernamentala este analizata de catre premier si doamna Dancila trebuie sa faca acest lucru si nu primarul general – este atributul domniei sale. De asemenea, la nivel de perceptie publica analiza trebuie sa fie facuta de factorul politic si anume de colegii mei din BP si din CExN. Nu am vrut si nu voi dori niciodata sa ma substitui nici colegilor nici organelor de conducere. O alta acuzatie care mi s-a adus in aceste zile doar pentru faptul ca am indraznit sa spun ca drumul pe care mergem nu este cel corect si pur si simplu se creeaza o distanta intre echipa mea politica si romani – bucuresteni – este ca as fi fost confiscata de statul paralel. Le aduc aminte atat celor care transmit aceste dezinformari ca la Revolutie eram in liceu, nu eram membru de partid, nu am fost niciodata racolata sau confiscata de o structura de securitate. Si ca eu ma luptam cu fostul presedinte Traian Basescu cand altii taiau porcii cu statul paralel. Prin urmare nu stiu, dar stiti cu siguranta cine sunt cei care au negociat ilegitim cu statul paralel”, a afirmat primarul general.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: