Razboiul dintre borfasi se acutizeaza. Un baron PSD incearca sa-i umileasca pe Tudose si Badalau, legandu-se de cultura acestora

politica

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat in mod ironic, la Digi24, scrisoarea prezentata de presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, in sedinta de luni a Comitetului Executiv, spunand ca prietenului sau i s-a dezvoltat un „talent ideologic”, insa pentru ca acest talent sa ajunga sa fie apreciat „trebuie sa fi citit vreo carte”. El a afirmat si ca premierul Mihai Tudose ar fi la acelasi nivel „teoretico-ideologic” cu Badalau.

„Este un document genial. Dupa scrierile lui Karl Marx, urmeaza Niculae Badalau. Sunt cateva consideratii incropite acolo, nu e vreo analiza foarte serioasa, sunt utilizate vreo doua – trei concepte nedefinite de catre domnul Badalau, care e prietenul meu, si caruia i s-a dezvoltat in ultima vreme talentul acesta ideologic. Numai ca talentul asta ideologic ca sa se dezvolte la un nivel care sa fie apreciat trebuie sa aiba niste elemente anterioare. Adica, trebuie sa fi citit vreo carte, niste treburi din astea”, a declarat liderul PSD Vaslui, potrivit Digi24.

„Si eu cred despre domnul Tudose ca este exact la acelasi nivel ca si domnul Niculae Badalau din punct de vedere teoretico-ideologic. Am constatat doar nivelul, nu reprosez nimanui nimic”, a continuat Buzatu.

Badalau a facut publica ieri o scrisoare deschisa adresata membrilor PSD in care critica actuala conducere a partidului pentru „suspendarea democratiei interne” si cere o „conducere colectiva” a PSD.

O decizie privind eventuale schimbari in Guvern, dar si in partid urmeaza sa fie luata la viitorul Comitet Executiv al PSD, care se va desfasura in perioada 29-31 ianuarie, la Iasi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: