Razbunare. Enervati de tradarea lui Badalau, pucistii dau publicitatii un document care arata cat de parsiv este seful PSD Giurgiu

politica

Nicolae Badalau sustine ca nu a votat impotriva lui Liviu Dragnea la ultima sedinta a Comitetului Executiv si ca el nici nu a fost de acord sa fie ceruta demisia acestuia. Totusi, scrisoarea pe care chiar Badalau ar fi initiat-o in PSD cerea la primul punct demisia liderului partidului.

Presedintele PSD Giurgiu spune ca nu a votat impotriva liderului partidului Liviu Dragnea, la sedinta Comitetului Executiv de saptamana trecuta, ba mai mult, nici nu a fost de acord sa ceara demisia acestuia, spune el. La o conferinta de presa sustinuta la Giurgiu, senatorul PSD a precizat ca scrisoarea pe care el a semnat-o nu continea aceasta cerinta, ci a fost adaugata ulterior, in timp ce el se afla in concediu cu familia.

Jurnalistul Cristian Andrei a publicat insa pe contul lui de Facebook prima varianta a scrisorii care a circulat in PSD, initiata chiar de Nicolae Badalau si care cerea ”demisia imediata a presedintelui presedintelui PSD si retragerea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor”, informeaza news.ro.

Conducerea PSD a decis, luni, infiintarea in partid a unui grup de urmarire a indeplinirii programului de guvernare, Marian Oprisan, Nicolae Badalau, Codrin Stefanescu, Doina Pana aflandu-se printre membrii acestuia.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: