Razbunare infantila a AUR. Il filmeaza nonstop pe deputatul USR care i-a prins ca voteaza la doua maini

politica

Deputatul USR Filip Havarneanu anunta ca parlamentarii AUR pe care i-a prins, luni noapte, ca voteaza la doua maini, au instalat marti o camera GoPro prin care il filmeaza acum pe el nonstop.

„Pentru a se razbuna pentru ca i-am prins furand, au instalat un GOpro sa ma filmeze in fiecare moment al zilei.

Ma bucur ca cei de la AUR nu isi pot lua privirea de la mine, poate asa invata si ei cum ar trebui sa te comporti in plen”, a scris Havarneanu pe Facebook.

Citeste si: Golanii PSD in Parlament: „Mai, paracioasa mica!”. Deputat USR, hartuit pentru ca i-a filmat furand pe PSD-isti – Video

Doi parlamentari AUR au fost prinsi in timp ce votau la doua maini in sedinta dedicata adoptarii bugetului Romaniei. Cei doi au fost filmati de deputati din partea USR.

„Tarziu in noapte, inca dezbatem si votam bugetul pentru anul 2021, intr-o sedinta prelungita de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la doua maini. Nici AUR nu se lasa mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, facand acelasi lucru. Ce bine ar fi sa nu avem hotie macar in Parlament!”, a scris deputatul USR Irineu Darau pe Facebook.

Un alt parlamentar AUR a fost filmat de deputatul USR Filip Havarneanu votand si pentru un coleg de la AUR care chiulea.

„AUR FURA si imi explica de ce este in regula. Al 3lea deputat prins in ultima jumatate de ora ca voteaza cu mai multe cartele. Repede au sarit si colegii lui sa ii ia apararea ca totul este normal, asa se face. Am sperat ca AURUL doar voteaza cu PSD, nu ca le-au luat si din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul in care vreau sa fiu!”, a mentionat Havarneanu.

Comentarii: