„Razbunare ordinara”. Firea l-a dat afara pe Stanoevici pentru ca acesta vrea sa candideze la Primaria Capitalei

politica

Partidul ADER sustine, luni seara, ca primarul Gabriela Firea a decis sa il dea afara pe Bogdan Stanoevici, managerul Circului Metropolitan Bucuresti, dupa ce acesta a anuntat ca va candida pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Partidul ADER anunta, luni seara, intr-un comunicat de presa, ca ”Gabriela Firea il da afara pe contracandidatul ei, de teama ca il vor vota bucurestenii”.

Purtatorul de cuvant al Partidului ADER, Orlando Culea, a afirmat ca Gabriela Firea ”apeleaza la tertipuri de teama ca va pierde Capitala”.

„Este o eliminare a celor care indraznesc sa o concureze. O razbunare ordinara, care arata adevaratul caracter al unei persoane care se crede mare doamna”, a declarat Orlando Culea, citat de news.ro.

Pe data de 25 ianuarie, fostul ministru pentru Romanii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a anuntat ca va candida din partea partidului ADER in cursa pentru scaunul de primar general al Bucurestiului.

Primaria Capitalei a anuntat, luni seara, ca a incetat contractul de management al lui Bogdan Stanoevici la Circul Metropolitan Bucuresti, acesta find in preaviz de 15 zile. Corpul de Control al primarului general a descoperit ”management defectuos”. Primaria Capitalei sustine ca verificarile au demarat in noiembrie 2019 si nu au legatura cu candidatura acestuia la alegerile locale.

Mai mult despre: ,

Comentarii: