Razbunare pesedista. Cluj, Brasov si Oradea au fost eliminate de Ministerul Turismului dintr-un clip de promovare a Romaniei – Video

politica

Ministerul Turismului a lansat recent un clip de promovare a „turismului cultural si de city break”. Printre destinatiile prezentate nu se afla importante orase turistice din Transilvania, precum Cluj, Brasov si Oradea. Acestea sunt conduse de primari ai Opozitiei.

Clipul a fost lansat pe 9 ianuarie de catre ministrul Turismului, Bogdan Trif. Acesta este si presedinte al PSD Sibiu.

„Clipul va contribui la cresterea notorietatii Romaniei ca destinatie turistica competitiva in privinta turismului cultural. Acesta va fi prezentat in cadrul evenimentelor internationale, precum si prin intermediul unor campanii publicitare si de marketing care vor duce la conturarea Romaniei ca destinatie pentru pasionatii de turism cultural si pentru turistii care prefera experientele de tip city-break”, a declarat Trif.

Clipul a starnit revolta pe retelele de socializare. Pe pagina de Facebook a Ministerului Turismului sunt sute de comentarii, in care se reproseaza faptul ca realizatorii filmului nu au inclus si destinatii turistice de notorietate, precum Brasovul, Clujul, Oradea si Bucovina. Mai mult, filmul este realizat neprofesionist.

„Asta e clip la voi? Suntem in era in care filmam cu drona si avem profesionisti la grafica si design si voi veniti cu power pointu asta de 2 lei?? Avem tur operatori care promoveaza de ani de zile Romania din banii proprii, si nu la porcaria de targ de la Romexpo, ci la targurile internationale din Europa, si voi veniti cu slide show-ul asta?? Aah si Brasovul nu intra pt voi la city break? Ca sigur Tg Jiu are mai multi turisti peste an decat Brasovul… felicitari! Ati facut-o iar de oaie!”, a comentat o utilizatoare de Facebook.

„Sa nu amintiti in acest material de promovare turistica, platit din fonduri publice, de primul judet turistic din Romania, Brasovul, si nici de Bucovina, este o dovada de incompetenta majora. Sa va fie rusine!”, a scris Cristian Macedonschi, consilier local in Brasov.

„Cum sa nu incluzi Brasov si Cluj in clip? Cati bani s-au cheltuit pt acest clip? Aloo, ne aude cineva de la minister???”, a fost o alta reactie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: