Razbunare URATA a „antenistilor”: „Raiffeisen Bank nu este DELOC respectabila”

news

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor a inceput sa defaimeze Raiffessen Bank dupa ce aceasta si-a retras publicitatea de pe acest post. Decizia bancii a venit in contextul unei campanii online de boicotare a brandurilor care se promoveaza pe Antena 3.

Radu Tudor si-a manifestat satisfactia pe Facebook dupa ce colegul sau Mircea Badea a „renuntat la serviciile Raiffeisen Bank”. O cititoare, care s-a declarat fana Antena 3, a comentat ca prefera sa gandeasca cu capul ei, spunand ca va continuas araman clienta a bancii. Realizatorul Antena 3 s-a infuriat, iata ce a raspuns:

tudor2

Pe 26 februarie, la scurt timp dupa declansarea campaniei de boicotare a brandurilor care se promoveaza pe Antena 3, Raiffeisen Bank a anuntat ca isi retrage reclamele de pe acest post. Reprezentantii bancii si-au anuntat fanii de pe Facebook ca au incetat colaborarea cu Antena 3. „Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentantii banii, pe reteaua sociala.

Solicitata sa ofere detalii, reprezentantii bancii au completat:  „Analizam permanent si audientele canalelor media, si afinitatea cu segmentele de clienti deservite de banca, si valoarea de asociere a canalului media cu brandul. In context, am considerat ca putem sa ne atingem obiectivele fara sa includem Antena 3 in mixul de advertising”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: