Razbunarea cameramanului. PSD-istul lui Dragnea a fost lovit cu camera in cap in fata DNA dupa ce a agresat un jurnalist – Video

news

PSD-istul care i-a bruscat pe jurnalisti in momentul in care Liviu Dragnea a venit la DNA a fost lovit cu o camera de filmat in cap de catre un cameraman dupa ce mai inainte a fost impins de pesedist.

Dragnea a beneficiat de sustinerea mai multor pensionare care au aruncat cu oua si iaurt in protestatari si de serviciile unor pesedisti veniti special din Teleorman. Unul dintre acestia i-a bruscat pe jurnalistii aflati in fata DNA pentru a-i face loc fostului stapan al PSD. Nervos, un cameraman l-a lovit la randul sau cu camera in cap pe pesedist. Numele acestuia este Adrian Chivu si s-a ales cu capul spart.

Adrian Chivu a fost ulterior oprit si cel mai probabil amendat de jandarmi.

In fata DNA a avut loc un conflict intre un grup de pensionari PSD adusi pentru sustinerea lui Liviu Dragnea si contestatarii lui Dragnea. O pesedista a aruncat cu iaurt si oua in protestatarii anti-Dragnea.

In jur de 20 de sustinatori ai lui Dragnea, cu pancarte, au fost adusi in fata DNA. „Opriti hartuirea nevinovatilor” si „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”, era scris pe pancarte. Acestia au intrat in conflict cu un grup de protestatari anti-Dragnea.

Una dintre sustinatoarele lui Dragnea a aruncat cu oua si iaurt in protestatari.

„Am venit sa il sustin pe Dragnea, ca de la el am tot. Cine i-a adus pe astia care vin sa ne spuna ca un barbat poate sa nasca. Sa il tina Dumnezeu sanatos pe Dragnea, cei care fac faradelegi sunt de partea USR”, a declarat pesedista.

De asemenea, un cameran de la Digi24 a fost lovit de unul dintre sustinatorii lui Liviu Dragnea. Acesta ar fi angajat al CJ Teleorman.

A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a desparti cele doua grupuri.

”Am venit sa imi inmaneze prelungirea sechestrului. Astea se dau de obicei se dau la avocati, ca apoi sa aflu ca trebuie sa merg personal”, a spus Liviu Dragnea, la iesirea de la DNA. Este vorba despre dosarul TelDrum.

Mai mult despre: ,

Comentarii: